Хиджра е концепция в исляма, която означава въвеждането на исляма чрез инвазия на мигранти, преселване и асимилация на други народи.

 

 

 

77

 

 

 

 

Няколко седмици в България не престават спонтанните демонстрации срещу приемането на мигранти в страната и миграционната политика на ЕС.

 

Според най-новата информация, ЕС вече е решил, че повече мигранти няма да се насочват вече към Западна Европа, а за България, която е близо до Турция, е определена квота – страната трябва да предприеме 700 000 (седемстотин хиляди) „бежанци“, т.е. над 10% от населението на България.

 

Българският народ е разтревожен и започна с всички налични средства да сигнализира международната общност, фотографирайки така наречените бежански центрове, „молитвени домове“, бежанци, като и да предупреждава за опасността, тъй като информацията в официалните медии умишлено се потулва.

 

 

В джамиите са забелязани мигранти, които влизат в страната и остават там цяла нощ, което поражда опасения, че тези хора могат да внасят опасна литература, указания и оръжия на територията на България, както и да провеждат подготовка за бъдещи бойци.

Маршрутът през България отдавна се счита за по-кратък и по-удобен, поради близостта с Турция.

 

 

Превод: The Bulgarian Times

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;