И въпреки недостойното ни представяне в политически план, въпреки изказванията, които носят чужди послания, и звучат в угода на чужди интереси, българският народ отново дава да знак, че е жив, че носи онази древна кръв, която се бунтува, че бие като живо сърце болката за България. 

Втори общонационален протест срещу мигрантите, се състоя вчера в няколко града: София, Варна, Бургас, Ямбол, като продъжение на усилията от изминалата седмица, и в подкрепа на хората в Самоков, Харманли.

Протестите продължават и ще продължат. С тях българският народ излиза да покаже, първо- че разбира какво се случва, второ- че не е готов да остави земята на дедите си за курбан. И въпреки слабото внимание от медиите, които шаблонно пускат репортажи за «стотици граждани», вчера цяла София беше на улицита, благословена от свещеник, хиляди българи, патриоти излязоха да се погледднат в очите, за да разберат едно: че са готови да се борят за България, и няма да я оставят.

 

За тези, които не са присъствали на протестните шествия, и не са видели репортаж по нашите телевизии, публикуваме видео кадри от мястото на събитието, предоставени от участниците в протеста.

 

 

 

 

9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10

 

 

11

 

 

 

 

„ Тук сме за да преборим колониализма и да превърнем нашата земя в рай, и в чиста и свята република, такава за каквато си е дал живота Васил Левски. Преди две седмици пак бяхме тук по-малко, но и не и с по-малко хъс, воля и желание за това. Тогава ние дадохме на нашето предателско правителство шнас да се вразуми, и да предпази жените и децата ни от инвазията.

Дадохме им справедливи и изпълними искания, които те не удовлетвориха. Тогава показахме гласно и мощно, че няма да се примирим и ще умрем, но няма да им разрешим да продават нашата земя.»- —  каза Петър Низамов Перата, който не спира да се бори за България, въпреки опитите да бъде спрян, обезвреден, арестуван, печели все повече подкрепа от всички българи-патриоти.

 

 

 

 

 

 

 

След първите публикувани снимки и видео в социалните мрежи, валяха хиляди коментари, в знак на солидарност, подкрепа, обединение, всеки един искаше да подкрепи тези усилия, да каже, че е с България.

 

 

 

«То е като пристъпулката на едно малко дете, не се отчайвайте ,че сте малко ,бъдете настоятелни . Ще се присъединят хиляди ,защото не всеки има голямата смелост да излезе на улицата. Дайте им увереност -така бяхме и ние по старото поколение . Силата е в духа ,а то няма накъде ,зад нас е България.»- написа Петър Янев

 

 

 

 

 

По изтекла информация от съвестни служители в специалните ни служби, които си дават сметка, че имат грижата да пазят именно националния интерес и сигурност на българският народ, стана известно, че вече отдавна е взето решение за квотата, която е отредена за България- 700 хиляди бежанци. Или, проста математика 10 % от цялото ни население, да бъде пуснато тук, как ви звучи? Съгласни ли сте?

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;