ЧУДОВИЩЕН ИНЦИДЕНТ В КРАСНОГОРОВКА.

Специалната мониторингова мисия на ОССЕ ( Организация за сигурност и сътрудничество в Европа) фиксира повече нарушения на режима за прекратяване на огъня в Донецка област, в сравнения с предишният отчет. Този път, най- много са пострадали районите на северо-изток и на изток от Мариупол, също така в районите на Авдеевка- Ясиноватая.

Отчета съдържа също така информация за жертва от гражданското население в Красногоровка.

 

48

 

 

На 11 октомври в моргата на районната болница в Красногоровка ( 21 км на запад от Донецк) СММ ( специалната мониторингова мисия) е открила останките на жена ( 40 години видима възраст) , която според сведенията е била жестоко убита в селото. По думите на патоанатома, причината за смъртта, е травми несъвместими с живота, получени след прегазване от военен автомобил.

 

Близък на убитата зверски жена, разказа, че инцидентът се е случил в нощта на 7 октомври, когато заедно със сина си е тръгнала към дома си, след като е чула движението на танковете и друга тежка военна техника на украинските войски.

Украинските неофашисти стигат до невероятни жестокости в ненавистта си към мирното население, което не иска да се подчини на незаконната власт. След военния преврат в Украйна и идването на Порошенко, зверствата на украинската армия могат да се сравняват с тези на терористите от «Ислямска държава».

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;