Предизборната кампания дава ясно доказателство, че ГЕРБ обитава някакво паралелно измерение на реалността. И тук не говорим за фотошопираните плакати на Цецка Цачева.

 

 

Ето вчера пресцентърът на ГЕРБ през агенция «Фокус» съобщи, че кметът на Троян Донка Михайлова подкрепяла Цецка Цачева за президент и дори й пожелала победа още на първи тур. Това не може да се нарече пропаганда. Това е глупост в титаничен мащаб.

 

 

Пропагандата все пак може да влияе на хората, а информация, която бе отхвърлена като измислена само 15 минути след нейното пускане, е доказателство, че ГЕРБ трябва да прекара пиарите си през тест за интелигентност.

 

 

Миналата година пак имаше подобна афера. Тогава пресцентърът на здравното министерство бе пратил съобщение, че младите социалисти от Перник подкрепяли реформите на Москов.

 

 

Перничани се бяха събрали да протестират срещу неговата налудничава политика, но някои хора категорично продължават да вярват, че информацията не трябва да има нищо общо с истината.

 

 

Всъщност подобен флирт с истината вече е като раков тумор за цялата държава.

 

 

Подмяната и лъжата са символ на ГЕРБ.

 

 

Точно както прословутите им магистрали не могат да изкарат и три месеца без ремонт, така и фактите им траят само по 15 минути.

 

Май е време психиатри да коментират кампанията…

Александър Симов

Тагове: ; ; ; ;