Използването на модернизираните Су-24М заедно с комплексите «Стрелец» гарантира практически стопроцентова ефективност на ударите.

Генштаб: Российские военные в Сирии используют беспилотники и агентурную разведку для определения целей авиаударов

Руските военни създадоха в Сирия многопистова система за разузнаване, която позволява точно да се определят целите за удари по терористите, заяви началникът на главното оперативно управление към Генералния щаб на Русия генерал-лейтенант Сергей Рудской.

 

«Руските въоръжени сили на територията на Сирия създадоха многопистова система за разузнаване, гарантираща достоверно определяне и поражение на целите на терористите, което изключва нанасянето на удари по граждански обекти» — съобщи Рудской.

 

Според него, по време на разузнаването с използването на авиация, безпилотни самолети, радиотехническо и агентурно разузнаване руските военни окончателно се убеждават в липсата на заплаха за мирните жители, след което следва командата за поразяване на един или друг обект.

 

Рудской съобщи, че за определяне на целите по обектите на терористите в Сирия ВКС на Русия използват комплекса за разузнаване, управление и връзки, в частност «Стрелец».

 

 

«Използването на модернизираните бомбардировачи Су-24М заедно с комплексите «Стрелец» позволяват да се гарантира практически стопроцентова ефективност при нанасянето на ударите»,  — съобщи Рудской.

 

«Използването на посочените комплекси позволи нанасянето на сериозни загуби над терористите в Сирия», — каза генералът.

 

Тагове: ; ; ; ; ;