Лидерът на  движението » АНТИ-НАТО» в Черна Гора, Игор Дамянов, в ефира на авторското информационно-аналитично  предаване на агенция News Front » На самом деле» ( » В действителност») с водещ Сергей Веселовски за плановете на НАТО и ролята на Мило Джуканович.

 

 

ne-u-rat-ne-u-nato-1

Цялото интервю може да гледате тук:

 

 

 

 

 

« Мило Джуканович преди 27 години зае поста. Започваше като комсомолец, комунист. След това стана истински сръбски националист. Веднъж дори Мило Джуканович заяви, че не харесва шах, защото му напомня на символът на Хърватия. 

Следващото му превъплащение беше в образа на защитник  прозападния курс и  демократична Югославия. След това Джуканович започна да прокарва идеята за независимостта на Черна Гора»,- коментира Игор Дамянович.

 

 

 

 

 

По негови думи, когато Слободан Милошевич, се опитваше да внесе ред в страната, това не се е харесало на Джуканович, който влиза в заговор със силите на Запада.

 

 

 

 

« За Запада беше изгодно да раздели Сърбия и Черна Гора, защото беше невъзможно заедно да бъдат вкарани в НАТО»- добавя събеседникът на  News Front.

 

 

 

Припомняме, че на 16 октомври тази година в балканската страна предстоят парламентарни избори. В предверието на изборите обаче гръмна информацията за серийни нарушения и опит за манипулация на вота, в полза на досегашния премиер и лидер на управляващата партия ДПС Мило Джуканович.

 

 

Западните структури използват финансовите си лостове за подпомагане на предизборната кампания и осигуряване на гласове за Мило Джуканович, тъй като именно новоизбраната власт или тези, които победят на изборите, ще вземат крайното решение относно встъпването на страната в НАТО.

 

 

Огромна част от населението на Черна Гора, е категорично против влизането на страната в агресивния алианс, бомбардирал не толкова отдавна Югославия, именно заради това задачата по «усвояването» на страната от НАТО е поверена на Джуканович.

Предвид недоволството на народа към режима на управление, в ход е включена операция по доставка на «избиратели» живеещи зад граница, които ще получат и по 100 евро бонус, освен разходите по пътуване, ако дадат гласа си за скандалния премиер.

Редакциите на News Front следят темата в развитие, очаквайте подробности за провеждането на парламентарните избори в Черна Гора и резултатите.

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;