Ситуацията с бежанската криза става все по-опасна, и тук не говорим общо за Европа, говорим си за нас- за България. Докато по основните и най-масови телевизии у нас дават реалитита, и ни отвличат вниманието с изказвания от рода как всичко е наред, и няма нужда от излишно драматизиране, в Берлин се случва масов протест срещу НАТО например ( на 8 октомври), някой да е чул нещо?

Протестите във България срещу нелегалните мигранти и опасността от радикален ислям, които се проведоха буквално преди няколко дни и прогърмяха  в няколко града на страната ни: София, Варна, Бургас, Велико Търново, Самоков- бяха представени с кратки репортажи, в които беше не само умалена цифрата на протестиращите, излезли да алармират, че проблем има, но и представени едва ли не като хулигани и крайни националисти.

Защо?

Няма да отговаряме на този въпрос- умозаключенията може да си направи всеки сам. Но ще си зададем други въпроси по темата с нелегалните мигранти, и това, знае ли обществото ни какво се случва в страната ни в действителност?

 

 

 

 

11

 

 

9

 

 

Това са кадри от София, квартал Люлин- наши дни, а по-конкретно 7 октомври, направени от съвестни граждани, смели български момчета, които не им е все едно какво се случва у нас, а са готови да задават неудобни въпроси, защо институците ни спят, вместо да правят проверки и да се грижат за сигурността на българските граждани. И въпреки страшната тема, такива българи са надежда за България- че не сме я забравили, че я обичаме още, щом има още такива синове, които отговорно и сериозно подхождат към актуалните теми на деня, и се стараят да предупредят и онези,които нищо не подозират за надвисналата опасност.

 

Забележете на кадрите: автомобил с дипломатически номера и няколко автомобила на мюфтийството ( в бежански лагер, молитвен дом, или стар склад за обувки и акумулатори в квартал Люлин). 

 

Сега си задайте въпроса- а какво правят там, и защо българските граждани нямат информация какви хора пребивават там, какво общо има мюфтийството, молитвен дом ли е това, и ако да- кога е регистриран, какво се случва там, защо няма обозначения, и колко души,, от каква националност, и по каква причина са настанени в един от най-оживените райони в столицата ни?

Безопасно ли Ви е ? Това е София наши дни.

 

10

 

 

13

 

 

 

 

Призоваваме отговорните институции и органи да се самосезират и да направят необходимите проверки по случая, а за всички българи, които са пропуснали да видят кадрите от въпросното място- видеото, което си струва да изгледате.

 

 

 

 

 

*Моля изпращайте на редакционната ни поща сигнали, снимки и всякаква информация, която може да бъде важна за собствената ни безопасност, нека се пазим заедно. Снимайте субекти, които се рахождат във Вашия град и изглеждат съмнителни, нека бъдем информирани!

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;