Путин се радва на растяща популярност в целия свят. Защото хората искат да живеят, просто да бъдат, да работят, да израстват в кариерата, да имат перспектива.

 

 

А САЩ не им предоставят никаква алтернатива – нищо, освен борба с „тероризма“, икономическа депресия, „борба уж за правата на човека“ и двулични западни медии.

 

 

Икономическата надежда днес се свърза с блока Китай-Русия-Иран-Германия. Ако изберете тази алтернатива, тогава вече няма да търсите предполагаемо „оръжие за масово унищожаване“ в Ирак.

 

 

Светът се измори от лъжите и театрите на САЩ и ЕС. Рано ли и късно всички ще разберат истината. Надявам се, че Германия, виждайки разрушенията и смъртта, която носят след себе си САЩ, ще обърне гръб и ще тръгне към консолидация с Русия. Дано същото да се случи и с други страни.

 

 

Все повече хора виждат разрушителната политика на САЩ върху интересите на европейските страни. Кипър, Австрия, Люксембург, Словения, Италия, Франция, България – всички тези държави не виждат в санкциите никакъв смисъл.

Евразийски съюз 832

 

 

Голяма част от газта, която потребява Германия, идва от Русия. Най-крупният проект, реализиран от компании от Германия, е строителството на ж.п. линия през цяла Русия – от източните граници на ЕС през голяма част от територията й до Китай.

 

 

По този път ще се пренасят стоките от Китай в Европа по-бързо, отколкото по морето. Не може да се отрече, че Русия и Китай са развиващи се държави. Путин е приел тактиката „никаква агресия“ и не се поддава на провокациите на САЩ. Но той на мига вниква в същността на проблемите и цели ликвидирането на хидрата (пардон, исках да кажа САЩ).

 

 

Действията трябва да са насочени срещу военната и политическата мощ на Америка, превърнала се във велика сила на базата на превръщането на долара в глобална валута. Първо, мерките срещу САЩ трябва да започнат с отстраняването на долара от търговските сделки и отказ да се инвестира в чуждите валутни резерви и в доларови ценни книжа. Доларовите инструменти трябва да се разглеждат като извънредно рискови, те трябва да се избягват.

 

 

Заедно с мерките по понижаване на военните разходи, трябва да се положат и усилия за създаването на широка антивоенна коалиция, за да се осъди американската агресия, да се разобличат инициативите на Вашингтон и Брюксел.

 

 

Особено важна е политическата мобилизация на европейския бизнес, защото нова война в Европа няма да донесе на предприемачите нищо добро.

 

 

Особено важно е да се освободи Украйна от неофашисткия режим, установен там от САЩ.

 

 

Що се отнася до Сирия, две мнения по въпроса няма.

 

 

Законното правителство на Сирия ще победи хунтата, прикриваща се под маската на исляма.

 

 

Кой раздава хитлеристките маски? Как кой — Хидрата отвъд Океана.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;