След протестите срещу нелегални  бежанци и против отварянето на бежански центрове, и опасността от разпространение на радикален ислям на 7 октомври, които протекоха в София, Варна, Бургас, Велико Търново, въпреки опита да се потулят от телевизиите ни, или да се покажат с кратки репортажи занижаващите броя на участниците, наричайки ги «националисти» , » хулигани», и т.н. протестите в страната ще продължат.

Очакват се протести в Харманли, Самоков, Русе, Варна, София, Бургас, Велико Търново, и други градове на страната. Българския народ е сериозно решен да пази родината си, тъй като в противен случай, има реална опасност да страната ни да има  икономическо, верско, културно, образователно проникване, и не дай Боже да повтори сценарият с » Косово».

Все повече данни има за бежанци предимно от Афганистан, Ирак, ( забележете не бягащи от войната в Сирия), Африканските държави. Все повече думи като » толерантност» се налагат изкуствено в обществото ни.

 

 

7

 

 

Протестите продължават, българите излизат срещу мигрантите изпращани от Саудитска Арабия, Сорос и Ислямска държава.

Днес в Самоков се проведе протест от 11:00 » Във връзка с неофициална информация, която се появи и коментира в интернет, Ви информираме, че има план за изграждане на центрове за мигранти на територията на Община Самоков.
Оглеждани са бившите военни поделения в града, както и сгради в село Гуцал и село Говедарци. Установени са ПОДХОДЯЩИ такива и има голям вероятност в най-кратки срокове, същите да бъдат заселени с мигранти.»

 

 

 

 

 

Варна- Срещу незаконните мигранти Лъвов мост, Харманли, Бургас- 14.10.2016

София- Да освободим България от ислямистите! 21.10.2016

На 21.10.2016 ще повторим протеста пак от 20 часа, пак на площад света Неделя!
Този път ще трябва да сме по-сериозни и по-подготвени, защото виждате как управляващите нито се впечатлиха, нито предприеха никакви мерки за справяне с нелегалните имигранти, дори напротив, подготвят заселването на нови. Вчера разбрахме, че Европа е повелила на ”българското” правителство, България да приеме 700 хиляди ислямисти от четирите милиона в Турция, които се равняват на 10% от населението ни, като обещават милиарди евро, като ”компенсация”. Всички знаем алчността на ”нашите” политици, а и видяхме, че те вече обнародваха в държавен вестник проекти за интеграция на ”бежанци” и разселването им в по-бедни общини. Сделката на новата епоха с евро проектите за България вече ще са бежанци срещу пари за клептократите с цел превръщането на Родината ни в бунище за човешки отпадък!
Ислямизацията на България е вкарана в ход, а единствена преграда сме ние, обикновените българи. Този път трябва да сме повече и по-категорични в действията си, иначе ще загубим Отечеството си, а така и собственото си бъдеще. Знаете, че продажните медии мълчат, тъй, че разпространявайте събитието, а и информацията, какво ни подготвят от Европейския съюз и техните местни марионетки в България! Този път, наш дълг е да извършим нужното и правдивото за да подсигурим бъдещето на нашия род и деца, като това трябва да стане на всяка цена, иначе проклети да сме!

 

 

3

 

 

 

6

 

 

2

 

 

 

( кадри от протеста във Варна)

В София бдителни граждани алармираха в мрежите за възможна терористична клетка в един от най-големите жилищни квартали, където има силно присъствие на чужденци с неизвестна самоличност, където влизат и автомобили с дипломатически номера, и нито една институция все още не е направила проверка, въпреки че въпросното място е обозначено на картата като молитвен дом, а не е регистрано в столична община, няма и някакви специални обозначения. Някой изненадан, че нищо от това не излиза като информация в новините по телевизията? Какво правят дипломати в склад за обувки и акумулатори у нас? Какви хора влизат в страната ни и какво проповядват?

Бъдете бдителни, имаме само една родина, в самото сърце на Балканите, за която дедите ни са платили с живота си някога…готови ли сме да я оставим за курбан???

 

 

*Моля изпращайте на редакционната ни поща сигнали, снимки и всякаква информация, която може да бъде важна за собствената ни безопасност, нека се пазим заедно. Снимайте субекти, които се рахождат във Вашия град и изглеждат съмнителни, нека бъдем информирани!

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;