Все повече и повече хора застават на страната на Русия.

 

Какво могат да изгубят?

 

 

Да видим какво правят САЩ и ЕС – санкции, война, безработица, данъци, политици-марионетки и невъзможност за икономическо развитие.

 

 

Русия и Китай – ръст, който носи плодове.

 

 

Плодове, които САЩ отдавна вече нямат.

 

 

Защото в момента хората се нуждаят от много силен, решителен лидер, който да се нагърби със задачата да защити националните интереси, а не, да ме прости Господ, поредният „либерален демократ“ или технократ на служба при задкулисни поръчители.

 

 

Защото всички чувстваме на гърба си политиката на либералите и наемниците.

 

 

Светът вече повръща от зализаните марионетки на ЕС, прислужващи на богатите, които спускат лапите си една след друга.

 

 

Лоялни към господарите си марионетки, които са в състояние да разпродадат всичко, за да докарат обикновените хора до пълно разорение.

 

 

Достатъчно е да погледнем нивото на безработица в Европа и върху политиците от Евросъюза, свързани с Goldman Sachs.

 

 

Ето защо Путин, при цялата му кагебейщина, макар половината човечество да не вижда в КГБ нищо лошо, днес играе ролята на „диктатор“ от последна инстанция, но диктатор все повече и повече позитивен.

 

 

Къде му е диктатурата на Путин, че нещо не я виждаме?!

 

 

Защото неговата уж „диктатура“ не е нищо на фона на „продемократичните“ правителства на Буш, Обама, Блеър и други привърженици на демокрацията.

 

 

Що за демокрация е това, що за Америка е това?! Отговорът на този въпрос откриваме в стратега на САЩ – Збигнев Бжежински.

 

 

„Светът все по-често копира образците от Америка, което създава благоприятни условия за установяване на американската хегемония, която се разпространява не грубо, а под формата на демокрация и консенсус.

 

 

Точно така в американския политически живот превъзходството е следствие от сложната структура на взаимосвързаните институции и процедури, измислени само, за да замъглят различията в мненията и да замаскират асиметрията във властта и влиянието.

 

 

Американското върховенство е основано върху сложна система от алианси и коалиции, които буквално са завзели целия свят“.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;