Временно изпълняващия длъжността президент на Австрия Норберт Хобер призна руският статус на  Крим.

След като тази пролет съда отмени резултатите от изборите за президент, представителят на Партията на свободата Норберт Хофер стана един от тримата, временно изпълняващи длъжността президент. На отменените избори той зае второ място, отстъпвайки с едва 0,6% от гласовете на представителя на партията на » Зелените» Алексанър Ван дер Белен. Повторното гласуване ще се състои на 4 декември.

 

 

 

 

41
 

 

« От моя гледна точка, Кримския полуостров е руска територия, това е част от Русия, и ми е интересно, ще имат ли смелост другите австрийски политици да изразят мнение по този въпрос»,- каза Хофер.

 

 

 

 

Е, ръкавицата е хвърлена, ще чакаме развитие. Все по-често и все по- открито започват да звучат подобни твърдения от различни държави, именно поради тази причина, САЩ планират нови варианти за нови санкции, тъй като световна обществена тайна е, че санкциите поддържат единствено САЩ, а другите държави са заставени да повтарят думичката «анексия».

Развенчаването на мита и натрапените понятия взеха да губят сила, и САЩ все по-яростно измисля нови варианти за да дразни Русия.

Възсъединяването на Крим с Русия е може би едно от най- значимите събития в съвременната история на света, което силно подразни САЩ.

Тенденцията за проговарянето на истината, започна да се забелязва сред много политически фигури, които са готови да водят независима политика, съобразявайки се със собствените си национални интереси.

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ;