Утре, 7 октомври няколко града в страната излизат на протести срещу приемането на бежанци у нас, и недопускането на бежански лагери на територията на България. Организатори са: Петър Низамов- Перата и » Анонимните » за Велико Търново.

Протестите имат за цел да покажат пред света, че българския народ има мнение, а патриотизма не е празно понятие, и ако политиците сляпо следват общата европейска миграционна политика, то българите няма да пожертват единствената си родина заради европейско » браво».

Ситуацията с нелегалните мигранти е действително сериозна, и ако целия Европейски Съюз показва, че не може да се справи с овладяването й, то с идването на зимата ще става все по-страшно, защото наплива ще се увеличи. Затова сега народът е този, който излиза да каже, че няма да преглътне и да се съгласи с абсурдната миграционна политика, и ще пази домът си — България.

 

 

39

 

( Кадър на един от протестите в Харманли)

УТРЕ 7.10. ПЕТЪК ,ГОЛЕМИ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ НЕЛЕГАЛНИТЕ МИГРАНТИ
В СОФИЯ (Петър Низамов и Национална съпротива) , БУРГАС (Петър Низамов) и ВЕЛИКО ТЪРНОВО (Анонимните)
Официални искания на протестите на 07.10.2016г.
— София (20ч. Храм «Св.Неделя» за шествие до Лъвов мост)
https://www.facebook.com/events/1584516648523504/
— в Бургас(19ч- пл.»Тройката»)
https://www.facebook.com/events/571919223011200/
и Велико Търново, площад «Майка България» 20ч.
https://www.facebook.com/events/629445213901434

-Варна ( 19:00 площад » Независимост»

https://www.facebook.com/events/1137477386332999/

Подкрепете ни в нашите справедливи НЕПОСРЕДСТВЕНИ искания :

1. Да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония. Предвид наплива на хиляди нашественици, да бъде изпратена армията с тежки машини да охранява границата, а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си. Да бъдат направени законови гаранции, които да защитават граничарите, които съвестно са опазили границата ни, за да не бъдат разследвани и съдени.
2. Да бъдат обискирани всички джамии, защото е обществена тайна, че са складове за оръжия и при сигнал могат да въоръжат ислямските екстремисти, навлезли скоро в родината ни като «бежанци» = мигранти.
3. Да се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата, включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица така, че теоретично да е невъзможно дори да постановяват условни осъждания, които сега се налагат на 99% от каналджиите. Наложително поради повишената в десетки пъти обществена опасност на деянието през последните години поради масовостта на явлението.
4. Да бъдат разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления. В този ред намисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата (циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци, а не хрантутниците в Парламента.
5. Да бъдат преразгледани всички документи и производства по издаване на документи за право на убежище или пребиваване от 2012 г. до сега. За тези, на които са дадени неоснователно убежище или право на пребиваване — 95% от случаите, да бъдат експулсирани или депортирани незабавно в страната им по произход или в страната през която са навлезли в България. Всички длъжностни лица виновни за издаване на невалидните или недействителни документи — съдени и осъдени на ефективен затвор.
6. Да бъдат закрити всички Бежански/мигрантски центрове и да бъдат изнесени само тези, за които е невъзможна депортация — в граничната ивица — в лагери от закрит тип, поне на 15 км от първото населено място, с тапа за мобилна комуникация и под надзирателство на специална охрана включваща и представители на доброволци по места.
7. Република България да наложи едностранно вето върху изпълнението на поетите задължения на страната по Дъблинския регламент. Правен акт, по силата на който страните в западна Европа са ни върнали над 50 000 нелегални мигранти, като първа държава членка на ЕС, където са регистрирани мигрантите. Това се случва често, когато те извършат престъпление в западна Европа !

 

 

 

 

 

 

«От утре в Бургас започва нова протестна вълна срещу бежанския поток. Демонстрации ще има в още три града София, Варна и Велико Търново. Те се организират от доброволчески организации»,- заяви в ефира на Дарик Радио Петър Низамов, Перата.

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;