Фирмата собственик на «7 дни спорт» ще ни разяснява как да гласуваме. Това става ясно от решение на Централната избирателна комисия, публикувано на сайта й.

 

Фирмата е «Ес Ти Би Комюникешънс» с управител Велимира Костова. Фирмата е съсобственик на «7 дни спорт — Ес Ти Би Комюникейшънс», която пък притежава «7 дни спорт» със собственик Юлий Москов.

 

Поръчката е на стойност 110 000 лева без ДДС, а предметът й — консултантски услуги при реализиране на разяснителната кампания за изборите и референдума.

 

На второ място е класирана «Апра» ООД, а на трето — «Кота 97».Поръчката за разяснителната кампания за изборите и референдума пък е дадена на фирма на актьори от групата Братя Мангасариян. Тя е за 69 500 лв. без ДДС. «Премиерстудио Плюс» със собственици Владислав Петров, Силвестър Силвестров и Николай Мутафчиев ще изработи лого, слоган, визии и клипове за кампанията.

 

За апетитната поръчка са се борили и «Междинна станция» на Иван и Андрей, и «Продуцентски център футура вижън» на Георги Крумов, които са класирани съответно на второ и на трето място.

 

Интересен е фактът, че при първото обявяване на обществената поръчка през септември не се е явил нито един кандидат и след удължаване на срока за подаване на оферти от ЦИК са разпратили покани до 10 избрани лица. Получили са три оферти и са избрали тази на «Премиерстудио Плюс».

Източник: Offnews.bg

Тагове: ; ; ; ;