«Номинирана съм не за военни маневри, много по-важни от фигурите във висшия пилотаж е диалогът с гражданите. Българските граждани са тези, които със своя вот ще посочат «кой къде се е приземил». Това заяви кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева, в предаването «Денят започва» по БНТ.

 

«Амбицията ми е да получа подкрепа и извън моята партия, дори на хора, които са гласували против ГЕРБ, зави Цачева. Управлява се за единството, за стабилността, сигурността на България, както и за повишаването на нейната роля като фактор на стабилност в региона, продължи тя. Живеем в сложни времена — бежанска вълна, заплахи от тероризъм, Брекзит, тежки кризи в региона. Всичко това е необходимо да ни направи единни, да намерим онова, което е в интерес на българските граждани.

 

 

Ще уважавам всички свои съперници, но ако срещу мен се сипят клевети и лъжи, няма само да се усмихвам.

 

Бих се притеснявала, ако нямаше коментари по мой адрес, не се срамувам от нищо в моята биография, добави тя. Родителите ми са били безпартийни, не съм била висш номенклатурен кадър. Като председател на Народното събрание съм давала обяснения и преди. По повод клипа, в който пея — няма от какво да се срамувам, всеки обича да се весели.

 

От 2009 г. съм пред камерите и микрофоните на България, поведението ми е следено в детайли. От работата ми като народен представител не съм толерирала или противопоставяла, водила съм се от безпристрастност», заяви още Цецка Цачева.

Тагове: ; ;