По време на интервю за телевизия Fox News журналистът от Associated Press Матю Ли нарече руският президент велик световен лидер, с което навярно е ранил в сърцата усърдните про-западни тролове и объркани русофоби.
Да, на бялото не можеш да кажеш черно.
Журналистът от световната агенция заяви, че Владимир Путин е успял да съзстанови престижът и уважението, които е имала супердържавата в света- Съветски Съюз.
26
» Владимир Путин и въобще много хора в Русия, се опитват да възстановят престижа и уважението, които са имали във времената на Съветския Съюз, и определено им се получава. Президентът Путин, в частност постигна колосален успех, превръщайки Русия във важен световен играч в много части по света.
Уважават силните и достойните- максима, която е проверена с времето и няма нищо общо с пропаганда или пиар. Независимо от последните две, хората имат безпогрешна преценка за понятия като добро и зло, неподвластна на каквито и да било манипулации. Тоест, колкото и да са силни опитите за заблуждение, резултатите от действията говорят сами за себе си.
А с течение на времето всичко добива своя истински образ. Пример: Адолф Хитлер е записал името си в световната история безспорно, но винаги чувството при споменаване на това име носи негативен оттенък.
По думите на журналиста, Русия изигра огромна роля при преговорите с Иран, в сирийския конфликт, а също така в ядреното разоръжаване на Северна Корея: Знаете, че руската страна предложи да бъде проведен разговор или среща между премиера Нетаняху и палестинския президент Абас. Така че, Русия може да бъде обичана или мразена, но в никакъв случай не би могла да бъде игнорирана».
Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;