Масово сбиване между бежанци и местни в немския град Шверин, леко ранен е един човек, предава агенция dpa. Въпреки либералната политика на канцлера Меркел, която се пропагандира в цяла Европа, ситуацията с бежанците съвсем не е толкова безобидна и не среща примствеността, за която непрекъснато говори Ангела Меркел.

 

 

 

8

 

 

 

 

Това не е единичен случай- инциденти в резултат от неспокойната обстановка в резултат от бежанската криза, постепенно се превърнаха в ежедневие за редица европейски страни, а протестите срещу бежанската политика на ЕС- опитите на населението да се защити, чувствайки че, проблема е насистина голям и сериозен.

 

 

Сблъсъците, в които са участвали около 40 човека в немския град Шверин са се случили в петък вечерта. Пристигналата на място полиция, е успяла оперативно да разтърве страните в конфликта.

След инцидента е възбудено наказателно дело  за » нарушаване на обществения ред».

 

 

 

 

9

 

 

 

 

Въпреки засилените наряди на правоохранителните органи в центъра на града, сбиванията с участието на чужденци се случват постоянно. По думите на официален представител на полицията, в центъра на града се събират мигранти на групички от по 20-30 човек, като основно става въпрос за непълнолетни лица,  и съответно, такива групи се събират и  от местни граждани.

 

 

Миналия вторник, двама мигранта са атакували друга групичка от чужденци, заплашвайки ги с нож. В резултат на сбиването е пострадал местен жител, който опитал да спре хулиганите, а нападателите са били задържани.

 

 

 

Европейското спокойствие не е това, което беше.

 

По предварителна информация, на 3 октомври 2016, в немския град Дрезден предстои провеждането на голям общоевропейски протест срещу приема на бежанци в Европа и политиката на Ангела Меркел. На мероприятието ще има и българско участие.

Очаквайте подробности по темата скоро. Напомняме, че у нас също предстоят протести срещу приемането на бежанци и отварянето на бежански центрове. Протестите се подготвят едновременно в няколко града на страната ни.

 

 

6

 

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

 

 

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;