Опасно луди:САЩ заплашиха Русия с ИДИЛ,атентати и отказ да сътрудничат по Сирия

Маските паднаха с гръм и трясък: САЩ съвсем изгубиха самообладание, забравяйки за всякакви понятия като политически диалог, международни отношения, и открито признаха практически, за връзките си с терористите, заплашвайки Русия с терористични атентати от ИДИЛ, заявявайки, че войната в Сирия ще продължи.

 

 

 

 

 

20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Скандалното заявление идва като чистосърдечно признание на сериен убиец-маниак, който дълго време е крил психопатичните си отклонения, под маската на нормален човек с благи намерения, но притиснат до стената изведнъж изпада в обичайното си състояние, което не може повече да крие- така съвсем образно казано.

 

 

 

Докато САЩ нелепо и бездарно, играеха ролята на истински загрижена, за световния мир и благоденствие супер-сила, готова да въдворява мир на всяка цена, там където никой не ги е канил, Русия им показа великолепно и органично, че образът им издиша. Вашингтон не можа да понесе , че света видя превъзходството на Русия и искрено й симпатизира, въпреки нестихващата информационна пропаганда, санкциите и жълтите провокации, превръщайки се в единствения гарант за сигурност и надежда за запазване на световния мир.

 

 

 

 

САЩ създаде проекта-страх ИДИЛ, наливайки милиарди долари в машините за убиване, срещу които да се бори, пусна сектите в действие, започна да популяризира хомосексуалността измисляйки термини, като толерантност, демокрация, превръщайки се в империя на злото, разпалвайки войни и проливайки кръв.

 

 

 

 

Света зашеметен наблюдава театъра на абсурда и лека по-лека започна да си  шепне: САЩ е терористът на планетата, става страшно и някой трябва да го спре.

И Русия се изправи единствена, за да не допусне нова световна лудост, която да изплиска с кръв страниците на съвременната ни история. Някога такава лудост пуска на свобода Хитлер…и Русия успява да я спре.

 

 

След безчинствата в Ирак, Афганистан, Либия, Югославия и къде ли още не, след кръвопролития, разрушения, и бомби, новата психовойна на САЩ заложи на радикалния ислям и сатанизма, за да  създаде терористите- и изтърва джина от бутилката.

 

 

 

 

 

21

 

 

 

 

 

Езикът на омразата и войната от устата на САЩ, без подправки, като заплаха, клетва и пожелание за смърт- кръвожадно и грозно. Цитат от медиите на скандалното американско заявление, четете внимателно и следете за реакциите си.

 

 

 

 

 

Медии: » Официалният представител на държавния департамент на САЩ Джон Кърби заяви: Гражданската война в Сирия ще продължи, екстремистите, екстремистките групировки ще продължат да използват  вакуума в съществуващата власт в Сирия, за разширяване на своите операции, които ще включват в себе си- несъмнено- удари по руските интереси, възможно, даже по руските градове. И Русия ще продължи да изпраща вкъщи военните си, в чували с трупове, и руснаците ще продължат да губят ресурси, възможно, даже отново самолети».

 

Няколко уточняващи въпроси към американските колеги преди да последва официалната реакция на Смоленката:

1. С тези атентати и екстремизъм ще се заемат «умерените» ли? Онези същите, които половин година Вашингтон не може да отдели от Нусра?

2. Атентатите във Франция, САЩ  и в другите страни, обезглавяването на хора от всички националности в Сирия от идиловците- това някаква друга парадигма ли е? Може би, поредната «паралелна реалност»?

3. Не ви ли се струва, че подобно зловещо бълване на фрази като»трупове в чували», » атентати в руски градове», » сваляне на руски самолети», повече прилича на команда «дръж» ( за зло куче-в образа на злото куче ИДИЛ), отколкото на коментар от устата на дипломат?

 

 

 

15

 

 

 

 

 

 

 

А? Какво ще кажете за речта американска- (там интелигентния коментар от долу въобще няма да разберат),

но подобна езикова психопатия изречена от устата на политик, направо навежда на мисълта, че американските властимащи( всякакъв вид политици), които имат достъп до медии, общественост,тоест не си ги плещят такива вкъщи като им свършат хапчетата, или са специално подбирани с кастинг — колкото по-злобни, агресивни, неадекватни, с мръсна уста, и с психиатрични отклонения, толкова по- висок пост, че да ги чуе целия свят.

Иначе Русия била агресор, ако ги питаш американците и НАТО.

Плашещо…тъжно…жалко- съвсем никакви граници, да не говорим за възпитание…

А нека да си представим, че ако САЩ могат да си позволят да говорят, и въобще да правят каквото си искат, а политиците им бълват такива речи, ако изпаднат в нервна криза, утре могат да бомбардират някоя страна в пристъп на лошо настроение…А?

Как Ви се струва?

Питайте след това всеки нормален човек, без значение от коя държава, иска ли да е член страната му в НАТО, и да разчита на психопати да го пазят.

Да има бази- военни, американски, с оръжия,танкове, по родната си земя?

Да гледа как децата му растат, и да слуша по телевизията за нуждата от военни учения на НАТО, а?

Докато в един момент някой генерал натовски му писне от сухи учения и реши, че иска да постреля, а???

Бази на НАТО  има по земята ни- в къщата ни все едно… за какво са ни?  А на тях, за какво са им у нас?

Дошли са да ни пазят??? А?

Искате ли  НАТО да ни пази ? Кой иска?

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

Коментари:

comments powered by HyperComments