Кремъл отговори на заплахата за терористични атентати от САЩ

Прес-секретарят на руският президент Дмитрий Песков, отговори на заявлението на официалният представител на Държавния департамент на САЩ Джон Кърби, който си позволи да заплаши Русия с терористични атентати .

 

 

 

 

23

 

 

 

Дмитрий Песков заяви, че руските специални служби водят постоянна борба с тероризма, независимо от това какво говорят представители на Държавния департамент на САЩ, уверявайки, че руския народ няма от какво да се безпокои.

Представители на руското външно министерство видяха в заплахите на САЩ, низост и емоционален срив.

 

 

Бруталното американско заявление свали маските, и показа намеренията, и ролята на Щатите в решаването на конфликта в Сирия.

 

 

 

Докато Русия се бори с глобалната заплаха от тероризъм, САЩ нанесе авиоудуари по позициите на сирийските войски на 17 септември, убивайки 62 сирийски военнослужещи, след което глупаво и уверено заяви, че става въпрос за грешка.

Едва ли не » без да искат», американците унищожават сирийската армия, вместо да се борят с терористите в Сирия и бойците от » Ислямска държава», давайки вид, че играят по правилата и са готови дори да сътрудничат с Русия.

 

 

 

След умишления саботаж на постигнатото примирие в Сирия, САЩ буквално признават ( може би без дори да разбират това), че всъщност не искат постигане на мир в Сирия, и от страх, че Русия може да успее, заявяват, че войната в Сирия ще продължи, а руските военни ще бъдат доставяни в чували за трупове, и ще падат руски самолети, и ще има терористични атентати в Русия…риторика присъща повече  на неуравновесен джихадист, а звучаща от устата на американски говорител на Държавния департамент в САЩ.

 

 

 

 

 

24

 

 

 

 

До този момент, няма все още коментари от експерти в областта на психиатрията, относно характера и симптоматиката  на подобно поведение, от страна американско официално лице, заемащо достатъчно висок пост, за да използва подобен език в публичното пространство в нормално здраве.

 

 

От чувство за такт, Русия не засегна темата от тази гледна точка, тъй като е съвсем очевидно, че подобно поведение, е сигнал за някакъв проблем в здравето, тъй като никой не е отменял езика на дипломацията, или добрите маниери.

Призивите за смърт, войни, и разпалване на конфликти в много Конституции подлежат на съдебна отговорност, дори за обикновените граждани, а политиците със сигурност знаят това, повече от всеки друг.

Нали, никъде по света не поставят на високи държавни позиции случайни хора от улицата, които при нервен срив могат да наприказват каквото им дойде на ум, все пак, или от глупост да пламне международен скандал, или война например.

Но дори политическите фигури са хора, и никой не е застрахован от проблеми със здравето.

 

 

 

Напълно вероятно е, такъв изблик да се дължи на скрито емоционално разстройство или да е сигнал, за появата на някакво заболяване от областта на психиатрията, незабелязано на време. При такъв вариант, нищо чудно след отминаване на пристъпа или кризата, да последва извинение.

Грешка в системата-нервната например. Напоследък САЩ допускат грешки- както при нанасянето на авиоударите в Дейр-ез- Зор, според тяхното обяснение за случилото се. 62 загинали сирийски военни и 100 ранени- грешка.

 

 

 

Може би напрежението, което изпитват около Сирия, е разклатило голяма част от американските военни и политици, което е тревожен знак.

 

 

 

В това отношение, Русия е пример за подражание и абсолютен отличник, тъй като на отговорни и ключови държавни позиции стоят изключително подготвени, сериозни и адекватни хора, които не допускат грешки, а се отнасят към задълженията и отговорностите си с висок професионализъм, което вдъхва уважение и увереност, не само в руския народ, но и в света.

Едва ли света щеше да е спокоен, ако от пренапрежение и недостатъчно качества, «сдаваха багажа» и си изпускаха нервите, политически фигури, и хора заемащи ключови позиции във властта.

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

 

 

 

Коментари:

comments powered by HyperComments