Сирийската правителствена армия и руските ВКС методично напредват в Алепо. Там са обкръжени джихадисти и кой знае още какви. Всички те заедно и поотделно не се интересуват от въпроса за мирното регулиране в страната.

 

 

Версията на Запада е, че руската и сирийската бойна авиации са виновни за гибелта на мирните жители, виновни са и за обстрела над хуманитарния конвой на ООН. Факти за предните твърдения НЯМА.

 

 

Това е нещо като вица: «Обвинение: Но вие застреляхте хиляди мирни майки и деца!»,  Въпрос: «Но кой ви каза, дайте доказателства», Отговор: «Ми, CNN каза по новините снощи».

 

 

Какво е това, което не е изречено, и което толкова мощно тормози западните лидери?

 

 

Стратегически Западът е победен в Сирия. Това го признават много международни наблюдатели, в частност американският сенатор Ричард Блек. Т.е. със самооценката всичко е нормално. Вероятно имат проблеми с тактиката, защото в обсадената територия на Алепо заедно с терористите действат разузнавателно-координационни центрове и спецчасти от редица заинтересовани западни държави.

 

 

Как иначе да си обясним внезапната паника и истерия на Запада?

 

 

Всеки може да се отнася както си иска към информационните източници от Техеран, но в социалните мрежи активно се обсъждат значителните загуби на американската коалиция…

 

 

Вижте сега какво се случва в самото ООН:

 

 

На базата на «постоянни съобщения» генералният секретар на ООН Пан Ки Мун изрази озадаченост от въздушните удари с използването на запалителни и противобункерни бомби. Уж по време на настъплението са убити около 200 човека. Но кой е в състояние да преброи колко от загиналите са мирни и колко не са мирни граждани?

 

 

Кой ти каза, Мун, кои са мирни и кои са луди джихадисти?

 

 

А кои са източниците на информацията на ООН за бункерните бомби ….е отделна тема.

Совет Безопасности ООН. Архивное фото

 

Да не би информацията за ООН да се доставя не от терористите от Ислямска държава, а от специално подготвени за връзка с джихадистите «бледолики братя» от американската коалиция?

 

 

Защото, ако трябва да си говорим в стил «право куме в очи», ако нямаше «бледолики», ислямистите отдавна щяха да са унищожени. Или поне принудени да мирясат.

 

 

Но пък, ако мирясат, нали разбирате какво ще разбере светът за връзките им с «бледоликите» западняци…И затова, според Запада, е по-добре да не мирясват. Днес, утре, други ден….и те нещата се забравят.

 

Но да се върнем пак към ООН:

 

Саманта Пауър заяви в ООН, че за последните три дена по град Алепо са били нанесени над 150 въздушни удари, обвини Русия и Сирия в стремеж към пълен контрол над Алепо. Все едно този град никога не е принадлежал към Сирийската арабска република.

 

 

Все едно някоя напаст да нападне Пловдив или София, българската войска да тръгне да си прибере градовете, а изведнъж Саманта от щата Алабама да нададе вой в ООН, че тази тъпа и нагла българска войска осъществява агресия над Пловдив и София…

 

Луда работа.

 

 

Да, сирийската правителствена армия съвсем нормално продължава да освобождава територията си от …кърлежите.

 

 

А ВКС на Русия внимателно подбира целите за ударите си.

 

 

И удря само по…кърлежите и други подобни вредители.

 

 

Ако сред вредителите има и «бледолики братя», сори.

 

 

Не е хубаво да се живее сред кърлежи.

 

 

 

 

Тагове: ; ; ; ; ;