Каталония планира признаването на Крим за руска територия и отказ от политиката на санкции, съобщават «Известия», позовавайки се на прес-секретарят на коалицията » Каталонска солидарност за независимост» Хосе Енрике Фолка.

 

 

 

 

kryim-1

 

 

 

 

 

Това ще се случи, при положение, че след провеждането на запланирания референдум за независимост, въпреки протестите на Мадрид, през 2017 година бъде прието решение за получаване на суверенитет.

 

 

По думите на Фолка, ограниченията от икономически характер, както показа световния опит, само изострят ситуацията, а като резултат страдат обикновените хора. Противоречията е необходимо да се решават изключително с преговри, но в никакъв случай със санкционен натиск, подчерта политикът.

 

 

По-рано резолюции с призив за отмяна на антируските санкции одобриха двете палати на парламента на Франция, парламента на Кипър, а също така регионалните съвети на италианските провинции Венето, Тоскана, Лигурия, Ломбардия.

 

 

 

Все повече европейски лидери и държави настояват за отмяна на санкциите, признавайки, че са против санкционната политика, но са заставяни от Запада да поддържат санкциите.

 

 

Красивия полуостров Крим отново стана руска територия след резултатите на демократично проведения референдум с рекордните 95 % , което никак не се хареса на Запада и изключително разстрои САЩ.

 

Въпреки прозападната пропаганда и въведените термини от рода на «анексия», Крим е руски, а кримчани са щастливи от завръщането «вкъщи».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;