Предизборната кампания на опозиционния » Демократичен фронт» в Черна Гора е безпрецедентна за страната, и затова предизвика усилено внимание и тревога в действащата власт, заяви депутатът от ДФ и председател на Демократичната народна партия Милан Кнеживич на събрание в град Никшич.

 

 

 

 

48

 

 

 

 

» В редиците на ДПС ( управлявщата партия в Черна Гора) има паника, Мило Джуканович и Душко Маркович разпитват за нашата видео-агитация… Участниците на ДФ се наблюдават и се следят»,- съобщи Кнежевич.

 

 

По негови думи, все повече активисти се присъединяват към опозиционните сили, предимно младежи, като в тази връзка предложи на провластните партии да проведат поне един митинг, който да се сравни с числеността на акциите, които правят от Демократичен фронт.

 

Също така Кнежевич в речта си отбеляза, че външнополитическите стъпки, в случай че опозицията вземе властта, ще бъдат отмяна на санкциите срещу Русия, отмяна на признаването на » Косово» и провеждане на референдум относно встъпването на страната в НАТО.

 
Припомняме, че в Черна Гора повече от година не стихват антиправителствените и антинатовски протести срещу режима на Мило Джуканович, който се намира във властта повече от 26 години и се опитва да вкара страната във военния алианс, въпреки волята на народа.

 

Очаквайте подробности за ситуацията в Черна Гора.

 

 

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;