Не само Русия, но и целият свят не обича Америка, заяви кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп в ефира на Fox News. Според него, някои държави, включително Китай, използват Вашингтон за собственото си обогатяване.

 

 

  • Водещ: Кажете мнението си по повод това, че Washington Post Ви сравни с Путин. Те изхождат от мисълта, че сте богат, а споменават и за самочувствието Ви. Защото заявихте, че искате да върнете миналото величие на държавата ни. Какво мислите за това?

 

  • Доналд Тръмп, кандидат за президент на САЩ:

 

 

Е, откровено казано, смятам, че Путин – това е човекът, с когото наистина бих се разбрал. Тази позиция ми докара отчаяна критика. Мисля, че наистина ще се разбера с него. Преди 2 години направих огромно мероприятие в Москва. Мисля, че тогава имах добри отношения с Путин.

 

 

Това, което днес се случва, е нелепо. Той ненавижда Обама, не може да го търпи. Според мен, Обама също не може да го търпи. Подобни са отношенията на САЩ не само с Русия, но и с целия свят, а това е ужасно.

 

 

Знаете ли кое е най-шокиращото? Китай не може да ни търпи, но те богатеят с наша помощ. Япония също не може…Нас никой не ни харесва, но всички се възползват от нас. Ние сме като един голям балък, който постоянно губи.

 

Проблемът е в това, че ние сме “хартиен тигър”.

Тагове: ; ; ;