Скандал! Американски наемници от BLACKWATER охраняват гей-парадa в Сърбия ( видео)

В сръбските медии се разрази истински скандал последван от дискусии и спорове, заради видео-сюжет публикуван от сръбската редакция на News Front.

 

 

 

gei

 

» Нашите кореспонденти успяха да заснемат охранителите на така нареченият » гей-парад», всичко щеше да е наред, по принцип- трябва да се охраняват, постоянно ги бият, пък и няма кой да им се радва особено ( на участниците в гей-парада), но пък охранителите се оказаха представители на «най-известната» Американска частна военна компания Black Water, ( Блек Уатър)»- коментира в профила си във Facebook ръководителят на ИА News Front Константин Кнырик.

 

 

В сръбските медии негодуванието по темата ескалира, защото в Сърбия нямат все още » европейско», «толерантно» отношение към извратеняците и моралните изроди, коментира още Константин  Кнырик.

 

Въпросното видео на колегите ни от сръбската редакция, което предизвика буря от реакции в сръбските медии и разбуни духовете.

 

» По време на вчерашния гей-парад в Белград, според експерти, операторът е успял да хване в кадър известните представители на въоръжените сили на САЩ и наемни убийци от Blackwaters”, —  се казва в съобщението на AP инфо.

 

 

» Разбираемо е, че американците са свикнали да експортират западните си ценности само силово. Така, че ако не са пед@ли, ще са долари, ако не са долари, ще са авиоудари, като в Либия например»,- добави ръководителят на  News Front.

 

 

*Фирмата Blackwater USA е основана през 1997 година от бившия военно-морски спецназ на САЩ ( » Морски котки») 27-годишния тогава Ерик Принс, и треньорът по приложна стрелба Ел Кларк, като охранителна компания, която ще се занимава с подкрепа, организация и подготовка на военни и правоохранителни операции.

 

През 2002 година е създадена компанията  Blackwater Security Consulting (BSC), чийто служители участват във войната в Афганистан.

 

 

Веднага след свалянето на режима на Саддам Хюсейн през 2003 » Блек уотър» се появява и в Ирак, като една от 60-те охранителни компании, която започва да се занимава с обучението на новите иракски въоръжени сили и полицията, оказвайки подкрепа на окупационните сили.

 

 

 

 

По всичко личи, че САЩ не жалят сили и средства, за да налагат западните си модели и» ценности»,  но се сърдят изключително много когато ги хванат » в крачка».

Знаейки за буйния балкански нрав на сърбите, са успели да се сетят, че провеждането на гей-парад в Сърбия, която е православна страна и все още изповядва библейските ценности, че семейството може да се състои от мъж и жена, които да създадат потомство, и по никакъв начин не са готови да приемат «нездравата» еднополова любов за нещо нормално, очаквайки, че сърбите ще посрещнат подобаващо подобно мероприятие ( гей-парад в Сърбия…то си и звучи като взаимноизключващи се понятия) изпращат американските си военни наемници, за да охраняват мерзкото мероприятие. И страшно се лютят, че са разкрити и показани от нашите журналисти.

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.