Няколко дни политическите партии и основните медии сипят помия върху нас,  заради  разкъсаните парцали на Събора на Копринка. Имаше дори скандал в Парламента заради   същите тия парцали. Но въпреки многократните опити от наша страна, медиите ни лишават от право на отговор.

 

 

 

20

 

Защо тъпчем и късаме знамената на ЕС и НАТО?

 

 

 

 

 

 

Защото ЕС и НАТО са фашистки организациии, вредни за българския народ, както и за народите по света. Развяващите  се в България , особено на Събора на Копринка, знамена на ЕС и НАТО, са унижение за честта и достойнството на  народа.

 

 

ЕС и НАТО разрушават и саботират всякакви икономически връзки между България и Русия. Тези  организации са  пречка за развитие на взаимноизгодни  икономически и  политически отношения между България и Русия. А това е основна  причина за тоталната икономическа разхруха и пълен упадък на  България. Без Русия, България загива!

 

 

23

 

 

 

 

Членството на България в ЕС и членството в НАТО са вредни за българския народ, което означава че тези членства са незаконни! Защото всякакви  изкуствено наложени правила и договори, които са вредни за народа, по своята същност  са незаконни.

 

 

 

10

 

 

21

 

 

 

 

Управляващите  оправдават своите антинародни и антибългарски  решения, с желанията на  ЕС , НАТО и САЩ. Санкциите срещу Русия са вредни за България, но българските управляващите се присъединяват към тях, по заповед от ЕС. Проектите Южен Поток , АЕЦ Белене, и Бургас-Александропулис са полезни и нужни  за България и българския народ, но управляващите ги отхвърлят по заповед на ЕС и САЩ. Българските управляващи въоръжават терористите от ИДИЛ, по заповед на САЩ, ЕС и  НАТО.  Това прави страната ни съучастник в убийството на невинни хора, опозорява името на България пред света и унижава честта и достойнството на българския народ.
Ние демонстративно тъпчем и  разкъсваме флаговете  на ЕС и НАТО, за да покажем истинското отношение на българския народ към тези две фашистки организации.

 

ГИ „Свободна България“, координатор Светослав Пройнов

Единен Фронт за България- » Нас ни обединява България»— Диан Вълков, София

Движение Русофили- Капитан Петко войвода— Иван Иванов, Пловдив

Гражданска инициатива „България за мир“— Ася Иванова, Варна

 

Очаквайте ексклузивен коментар и интервю  по темата с Диан Вълков, от Единен Фронт за България- » Нас ни обединява България», с Иван Иванов от Движение Русофили- Капитан Петко войвода.

 

 

 

 

Гражданска инициатива „България за мир“ изцяло подкрепя инициаторите на акцията, подкепя общата кауза  в общата борба срещу външните заплахи, както ще подкрепя и в бъдеще, и призовава всички граждани и патриотични организации към обединение, защото бъдещето на България зависи от всеки един.

 

 

 

материалът е публикуван и на freebg.org

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;