Кандидат в президенты США от демократов Хиллари Клинтон после официальной церемонии памяти жертв терактов 11 сентября 2001 года в Нью-Йорке
 Пародиращата Хилъри Клинтън актриса Тереза Барнуел опроверга съобщенията, че е заменила Хилъри след инцидента в Ню Йорк по време на церемонията за 11 септември. Това съобщи Newsweek.
Кандидат в президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон. Сентябрь 2016 года

 

В понеделник Хилъри Клинтън напусна церемонията в чест на жертвите на терористичните актове на 11 септември. След известно време тя излезе при журналистите от къщата на дъщеря си и заяви, че се чувства прекрасно.

 

 

 

Ползвателите на социалните мрежи отбелязаха, че на снимките при дома на дъщеря си Клинтън изглежда по-добре, бе лансирана също версията, че Клинтън има двойничка. Много посочиха актрисата Тереза Барнувел, която вече над 20 години изпълнява пародии на Клинтън.

 

Посмотреть изображение в Твиттере

@foxandfriends That was Teresa Barnwell at Chelsea’s apartment. 1 Purse, 2 No secret service. Check the face image

Посмотреть изображение в Твиттере

Look what we have here.

Hillary’s Body Double: Teresa Barnwell

cc: @LibertyHammer

 

Масло в огъня наля самата Барнуел.

 

 

«Може и да съм била днес в Ню Йорк…Кой знае…», — написа тя в Туитър, публикувайки своя стара снимка до дома на дъщерята на Клинтън.

 

 

Посмотреть изображение в Твиттере

 

По-късно тя махна поста и заяви, че е цял ден е била в Лос Анджелис и само е искала да се «изгаври» с привържениците на теориите на заговора.

 

OK people, calm down. I was in LA today, all day. Was just messin’ with your crazy conspiracy minded little heads. Go to bed.

Тагове: ; ;