В интервю за телевизионния канал Press TV журналистът и бивш сътрудник на АНБ Уейн Медсън каза, че американският сенатор Джон Маккейн трябва да потърси психиатрича помощ. Журалистът смята, че крайната русофобия на Маккейн е следствие от душевна травма, получена по време на пленничеството му във Виетнам.

 

 

Уейн Медсън, журналист: В миналото в конгреса на САЩ вече е имало подобни случаи, в това число и в сената. Спомням си за Джозеф Маккарти, който през 1950-те години беше сенатор от републиканците от щата Уискосин. Той е печално известен с неприязънта си към комунистите. В края на краищата, той се оказа на психиатрично лечение в болницата на ВМС на САЩ.

 

 

Предполагам, че Джон Маккейн страда от подобно психическо разстройство и той също трябва да се изпрати в тази болница. Маккейн има право да се подложи на лечение не само като сенатор, но и като ветеран от ВМС на САЩ.

 

 

Защото Маккейн говори безсмислици. Имено той беше в Сирия, за да изрази подкрепата си към тези хора, които, както по-късно разбрахме, сега воюват на страната на Ислямската държава Ирак и Леванта.

 

 

Джон Маккейн през цялото време иска САЩ да започнат широкомащабна война с Русия. Отначало предлог за войната беше конфликтът между Абхазия и Южна Осетия с Грузия. Сега повод за война с Русия са Украйна и Крим след идването на власт в Киев на фашистко правителство.

08e6f511030553b092ee89

 

 

 

 

 

 

 

 

Той, между другото, подкрепи фашисткото правителство в Киев от самото начало. Той дори присъства на Майдана заедно с основния неоконсерватор Виктория Нулад и посланика на САЩ в Украйна Джефри Пайет. Те помагаха и обгрижваха най-различните неонацистки групи в Киев, които митингуваха, за да се избавят от законно избрания си президент Виктор Янукович.v-nuland

 

 

 

 

 

Действията на Маккейн не могат да се впишат в графата действия на здравомислещ човек. Дори за републиканец-консерватор той е твърде лицемерен. Аз наистина смятам, че той страда от посттравматично стресово разстройство, което се е развило по време на пленничеството му в Северен Виетнам.

 

 

 

Мисля, че Маккейн трябва да прояви уважение към жителите на щата Аризона, да си подаде оставката от поста в сената и да потърси психиатрична помощ в болницата на ВМС на САЩ, защото това е най-добрата болница за лечение на психиатрични разстройства.

Тагове: ; ; ;