Анонимно обръщение на действащ служител от СБУ

 

Част от украинския елит започна  подготовката на терористични атаки в страната. Целта е да се обвинят «сепаратистите» от Русия.

 

 

Това е и повод да се ликвидират минските споразумения, а и да се ескалират бойните действия в зоната на т.нар. «АТО». Украйна иска въвеждането на военно положение и отмяна на изборите, избухване на нова терористична вълна срещу всички опозиционни сили, а също вероятни народни вълнения и масови безредици на фона на ръста на социалното напрежение в страната, което през есента ще достигне до критичната си точка.

 

Разпространете това видео!

 

То може би ще успее да предотврати многото жертви.

 

«Аз, действащи подполковник от СБУ, служа на своя народа, а не на властта. Принуден съм анонимно да се обърна към Вас, за да се избегне огромният брой жертви и да се предупреди за кървавите действия на властта в Украйна. Искам да се спре въвеждането на извънредното положение в страната, да се спре новия пожар на бойните действия в Донбас.

 

Съветът за сигурност прие решение да се въведе в страната извънредно или военно положение, показвайки на наблюдателите от САЩ, че в Украйна има терористични атаки, провокирани от Руската федерация. Беше настоятелно препоръчано от средствата за масова информация да се премине, описвайки сепаратистките движения в Донбас, от думата «сепаратист» към думата «сепаратистки наемник», а по друг начин казано — руската войска.

 

 

В зоната на «АТО» беше поставена задачата да се провокира противоположната страна към активни бойни действия, задачата е да се ликвидират минските споразумения.

 

 

Приет е план за мащабна провокация по време провеждането на «Парада на Независимостта» (в Украйна) на 24 август в Киев. Задачата е да се извършат няколко мощни взривове с колкото е възможно повече човешки жертви. Кодовото наименование на акцията е «Парадная сотня». Взривовете ще бъдат в пъти по-силни от тези в Харков.

 

 

Има още няколко варианти в запас. Един от тях — ликвидиране на Савченко, взривове в Харков и т.н.

 

 

След терористичните атаки за всичко ще бъдат обвинени «терористите» от ЛНР и ДНР, след което в страната ще се въведе извънредно положение и ще започне прехвърлянето на националисти в Донбас.

 

 

Изборите ще бъдат отменени. Бригадите от убийци ще прочистват ненужните хора, за неопределен срок «Народният фронт» ще удържи властта в страната. Изпълнители на терористичните атаки ще бъдат хората на Аваков.

 

 

Понастоящем хората на Аваков и Турчинов плашат Порошенко, че ако се откаже, ще извършат преврат чрез националистите на «Азов» и доброволните части, които изцяло са контролирани от Аваков.

 

По мои данни, «Народният Фронт» има «заслон» от страната на разузнаването на САЩ и членовете на «Демократическата партия».

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;