Главнокомандващият ВКС на Русия, Героят на Русия генерал-полковник Виктор Бондарев днес заяви, че благодарение грижата от страна на ръководството на страната Въздушно-космическите сили на Русия са се превърнали в най-силния вид Въоръжени сили на Русия, които «ще счупят гръбнака» на тероризма в Сирия.
Главком ВКС РФ: Мы «ломаем хребет» международному терроризму в Сирии

 

«Благодарение грижата на ръководството на страната ВКС се превърнаха в най-мощния вид въоръжени сили. Ние своевременно получава най-новите образци на въоръжение и военна техника», — цитира главнокомандващия РИА Новости.

 

 

Той отбеляза, че благодарение на съвременното непрекъснато обновление, ВКС помагат да се «счупи гръбнакът» на световния тероризъм.

 

«Благодарение на това точно Въздушно-космическите сили на Русия с успех пречупват гръбната на международния тероризъм в Сирийската Арабска Република», — счита Бондарев.

 

Главнокомандващият ВКС на Русия добави, че Армейските международни игри и «Авиодартс» ще помогнат за мирната и най-ефективна демонстрация на възможностите на най-новите бойни самолети и вертолети.

&nbsp

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ;