Омбудсманът Мая Манолова публикува във «Фейсбук» съобщението, което е изпратила на Стефан Данаилов.

По-рано в интервю за българско издание, Данаилов разкритикува партийните си другари и обвини Манолова, че с действията си може да разцепи партията на база кандидатурата си за президент.

 Стефан Данаилов твърди в интервюто, че е получил СМС от Манолова, в който пише:

Престани да ме заливаш с помия!”. Освен признанието, че го е «заболяло» той казва — «ако аз си отворя устата за нея, може да стане страшно! Но аз не съм такъв човек, аз съм кавалер. Но искам да кажа ясно – Мая Манолова няма качества за такъв висок пост в държавата! Знам какво е да си повярваш, да полетиш, но съм видял много такива летящи образи, които са падали много тежко.«

Ето и отговорът на Мая Манолова във Фейсбук.

«Не смятам, че този смс е «гнусен», по-скоро такова е внушението, че искам да цепя БСП. Впрочем, освен посочените Юри Асланов, Бриго Аспарухов, Костадин Паскалев, Калоян Паргов, oще 179 общински организации на БСП смятат, че съм подходяща за кандидат за президент, а 56 — за вице и затова са ме номинирали. Това прави 235 от общо 265 организации на БСП във вътрешното допитване и десетки граждански организации! Но очевидно, ръководството мисли друго!» — пише още Мая Манолова.

Според Манолова, тя няма да позволи името й да се замесва в партийни интри

Тагове: ; ; ; ; ;