В неделния си брой американското издание New York Post публикува на корицата си голи снимки на съпругата на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

 

Материалът излезе със заглавие «Никога не сте виждали подобна потенциална първа лейди». Журналистите са намерили няколко откровени снимки на мис Тръмп, направени още през 1995 година от френския фотограф Ален де Босевил за списание Мах.

 

Според изданието, някои снимки никога преди не са били публикувани.

«Считам, че е много важно да се покаже красотата и свободата на жените, много се гордея с този материал, защото той изявява красотата на Мелания», — каза за изданието де Босевил.

 

 

 Старши съветникът по масовите комуникации от изборния щаб на Тръмп Джейсън Милер по-късно сподели пред CNN, че в материала на New York Post няма нищо обидно.
«Тя е прекрасна жена, тези снимки са тържеството на човешкото тяло като изкуство».

 

Кандидат в президенты США от Республиканской партии Дональд Трамп с супругой Меланьей. 18 июля 2016

Самият Доналд Тръмп заяви пред журналистите от изданието, че Мелания е била един от най-успешните модели, тя е участвала в множество фотосесии, в това число за кориците на най-крупните списания. Тези снимки са били направени още преди тяхното познанство.

 

Според него, снимки от този род в Европа са широко разпространени и са «модерни».

 

Ако 70-годишният Тръмп победи на изборите 46-годишната словенка Мелания Тръмп ще стане втората в историята на САЩ съпруга на държавен глава, родила се зад граница.

 

Първата бе Луиза Адамс от Англия, жената на шестия президент Куинси Адамс, чието семейство бе в Белия дом от 1825-1829 години.

 

 

 

 

РИА Новости http://ria.ru/world/20160801/1473279627.html#ixzz4G5LGwInO

Тагове: ; ; ; ; ;