Поразително е единството в западния свят. Моментално след опита да бъде свален Ердоган и САЩ, и Европейският съюз призоваха към «умереност и спокойствие», заявиха, че въоръжение преврати са недопустими, а и не бива да се сваля демократично избраният диктор.

 

710yonxcGPc

Дори узурпаторът Порошенко от Киев изрази тревога от «опасното развитие на събитията в Турция», както и за необходимостта да се запазят «базовите демократични принципи».

YG2doY9z3aQ

А къде бяха тези съдници, когато тълпата радикални ислямисти зверски убиваше Муамар Кадафи?

Гледаха шоуто пряко в ефир и ухилено протриваха ръце?

А къде бяха същите тези съдници, когато въоръжената тълпа от неонацисти завзе парламента на Украйна и направи държавен преврат, сваляйки демократично избрания президент?

Може би Порошенко и шайката му ще бъдат осъдени за нарушаване на базовите демократични принципи по време на силовия преврат в Украйна?

Или трябваше Янукович, тази страхлива гадина, да не лети за Ростов, а да се прехвърли в Харков или Севастопол и оттам да ръководи антитерористичната операция по обезвреждането на пучистите. Да хвърли армията, танковете и да бомбардира с авиацията, както действа Ердоган, чийто действия в «защита на демокрацията» така активно се подкрепят от всички западни политици?

fe2_wN3hKuc

Привържениците на киевската хунта са объркани. Вечерта прогнозираха «Путин изгуби, свалиха Ердоган», а сутринта съобщиха «Путин спечели — Ердоган остана».

Робите на Държавния департамент и всяческите там пропагандни тролове и анализатори не успяха да получат свежи опорни точки, затова се объркаха в собствения си превод. И в собствените си един вид показания…

9GXazy0bQ90

Вижте по-горе, не знаят каква е позицията на САЩ. Ерго, нямат своя позиция.

Сефте.

То затова и Надето, посланичката, мълча като еди какво си…

Била получила указания да мълчи като риба в Мраморно и Червено море взети заедно.

Да, де, същото — мълчанието на западните агнета.

Е, в Русия гражданите си стоят пред телевизора, почесват мечката и тролят прозападните БЕЗпозицийни ….същества.

В България гражданите се залепиха за телевизорите и масово решиха, че Ердоган ….не е добре човекът. Вероятно има летен вирус, грип някакъв е свалил съзнанието му в бездната на безумието…

Турските граждани са разделени на две — едните още чуват воя на имамите да защитят трона на Ердоган и да накажат «неверниците», пък били те и мюсюлмани, а другите са парализирани….от възмущение.

Вчера Турция напълно приличаше на Ислямска държава — там режеха глави.

Нищо, де, официално молбата им да влязат в Европейския съюз си стои на дневен ред…

Голям праз, някакви си отрязани глави…

В същото време в  САЩ убиват на кълбета невъоръжени граждани, в Ница с камиони газят също мирни хора, в Украйна нацистките банди получават амнистия, а в Турция се разиграва екшън-трилър-хорър сериал по улиците на столицата.

Ердоган хвърчи ту от хотела в Мармарис, в който никой не знае от какъв зор е бил там, ту бръмчи на самолет до летище «Ататюрк», ту си говори с телевизионна водеща по скайп по време на собствения си военен преврат хахахах (този момент ще остане в безсмъртните страници на световната история, исках да кажа трагикомедия)…., ту после изчезва безследно, докато копоите му арестуват наред…

Сега пък от Турция изчезнали 42 военни хеликоптера…

Всеки момент очаквам в Истанбул да се приземи от 8-ия пръстен на Сатурн самият ПРОРОК МОХАМЕД и да постави златен воал върху потното чело на тоз велик и неудържим защитник на робите ислямистки — Султан Ердоган, самият Батман на ислямизма.

А отдолу, в низините, ще се чува громовното и гробовно «Аллах Акбар», тътенът на хиляди облещени и озверели праведници…

Перукане, този тътен се чува чак до България.

Ако нямаш тапи в ушите, раздвижи си онова под перуката, че този народ български трябва да бъде опазен!

В Русия всичко е спокойно.

Тя си е разположила войската там, където трябва. Оръжията също.

И на фона на целият останал световен Зомби сенчъри фокс, Русия е като главния лекар в лудницата.

Както обичам да казвам, Keep calm and love Russia.

Петя Паликрушева

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;