Из профила му във Фейсбук:

Чудя се, колко милиона български мужици, са готови да предоставят собствените си жени за ползване, при поискване от Владимир Путин!? От любов към Русия, разбира се! А ако и Обама поиска?

О, неразумни юруде! Паисий ще се самоубие ако види до къде си стигнал българино…

Недялко Иванов Не намесвай Путин,смешно е а пък другият е гей !!!

Lubomir Vitchev Само един коментар има относно Путин и Обама !!! Путин едва ли ще иска жените ни полковник,така че той отпада. Само не разбирам едно,това че харесваме и подкрепяме Путин,прави ли ни по-малко Българи и патриоти а ???
Имате ли идея с какво ще се борим с тия хора за нашата независимост а ??? Не,нямате полковник,моите уважения но си нямате никаква идея с какво ще се бием !!!
Lubomir Vitchev Ние нямаме друг път за измъкване освен с Русия и с нейна помощш,за сега сме свършили курса,тотално и безвъзвратно освен ако не грабнем оръжия в ръцете.ако си мислите че Борисов ще ви повика както ЕЛцин повика Путин и му даде власта в ръцете,много се лъжете.Това е личното ми мнение.Или да поканим ЕРдоган да ни помогне а ???
Lubomir Vitchev Когато някой ме «обижда» културно на Русофил и че не съм Българин съм длъжен да попитам без значение дали метафорично ме обижда,директно или завоалирано.Аз знам че тези хора власт без бой повече няма да предадат на никой,за това питам как без РУСИЯ да се справим с тази изверги обсебили властта в България.Ако нямат тези хора идеи да не обиждат,така мисля.Аз съм също Българин и държа на народа си,не ми е приятно да чета такива неща.И още нещо да попитам,какво общо има днешна Русия със СССР и ако обичате да ми обясните ама като на прост,много прост човек !!!
Николай ЛишевДа не се прави разлика между Русия и Америка, и то от хора смятащи се за българи е особено странно, защото точно българите би трябвало много добре да знаят разликите.

Томи Томов Г-Н МАРКОВ, ГРАЦИ СЪМ! ПИША ОТ ПРОФИЛА НА ТОМИ, ТЪЙ КАТО НЕ СТЕ В МОИ ПРИЯТЕЛИ! ПОДОБНО, ПРОСТАШКО ПОВЕДЕНИЕ И ИЗКАЗВАНЕ ОТ ВАША СТРАНА САМО ПРИНИЗИХА ЛИЧНОСТТА, КОЯТО ГЛЕДАМЕ ОТ НАЙ-БЪЛГАРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ! АКО С МОЯ КОМЕНТАР ЗАСЕГНА САМОЛЮБИЕТО ВИ И РЕШИТЕ ДА ОТВЪРНЕТЕ ПО АГРЕСИВЕН НАЧИН, ТО ТОВА ЩЕ БЪДЕ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ЛИЦЕМЕРНАТА ВИ ДУША!!!
Петър МитевЕх тоя Путин пак ,все той виновния 🙂

Nikolai Markov
Nikolai MarkovВиновен!? А предоствящият жена си и задника си, невинен. Я помисли ти къде си…
Петър Митев Виж сега дай да се разберем , виждам че нещо неправомерно обвиняваш Пугин,а за Обама нещо маи не ти се говори , не съм видял някой да предоставя задника и жена си на Путин ! Но на Обама има много , които са си предоставили тези по горе изложени неща .

Николай Иванов Какво е русофилството днес? Ами,за мен русофилството е осъзнаване. В държавата България, в щатът България, в колонията България,в която външния ни министър говори с друг дипломат на английски, в която управляващото мнозинство е създадено с парите на фондация, където медиите са платени от фондация, където и коректорът на обществото ,будните протестиращи са изродени до платени протестъри,единствената възможност за промяна ,обикновените хора виждат от Русия. Защото държавният суверенитет, интересът на българските. граждани не вълнува никого. България няма нито времето, нито силите да извоюва суверенитет,никой няма да я чака. Остане ли сама най-много да престане да съществува. А сегашните и „ съюзници” я грабят и третират като колония. Дори и за лаик като мен е видно , че даже и с СССР, България имаше държавност за разлика от сега, след 27 години демокрация и изпълняваневолята на САЩ, Германия и кой знае още кого.
Чета и все едно постът е написан от Асен Генов, но малко по-речовит. И да попитам както попитаха него.
Кой ви плаща г-н Марков? Как заработвате прехраната си? До скоро си мислех, че сте политикът , който би отстоявал българския национален интерес,който би могъл да ни изведе от тази спирала на безгръбначие и унищожаване,по западен и американски модел , ама много съм се излъгал. Обикновено,човек осира някого. Как го направихте върху себе си. Високата чест да съм между приятелите Ви, ще си я спестя. Ако ми се четат глупости. Педерлиев, Генов,Борисов ми стигат.

Пламен Павлов По голяма глупост не бях чел. Да се сравняват българските русофили-фенове на Путин с българските евроатлантически US-куросмуци?!
п.п. А аз те мислех за умен Човек. Аман от псевдо националисти!
Томи ТомовЗАДАВАМ СЛЕДВАЩ ВЪПРОС,ПРОВОКИРАН ОТ ГОСПОДИНА САВОВА…….НЯКОЙ ОТ ТУКА ДИСКУТИРАЩИТЕ ИМАТ ЛИ НЯКАКВО СЪМНЕНИЕ,ЧЕ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА НЕ СА БИЛИ РУСОФИЛИ!!! НЯКОЙ СМЯТА ЛИ ,ЧЕ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА НЕ СА БЪЛГАРИ !!!??? ИЛИ ИВАН ВАЗОВ,КОЙТО КАЗВА,КАТО РУСИЯ НЯМА ВТОРА,ТЪЙ ВЕЛИКА НА СВЕТА…ТЯ Е НАШАТА УПОРА..И Т. Н. …..,ЧЕ СЪЩИЯ ТОЗИ ВАЗОВ НЕ Е БЪЛГАРИН !!! В СТРЕМЕЖА СИ КЪМ МЕТАФОРИ И ДРУГИ ЛИТЕРАТУРНИ ПОХВАТИ СТИГАТЕ ДО АБСУРДНОСТ ГОСПОДА !!!ВИЗИРАМ С ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ ПОЗИЦИЯТА НА НИКОЛАЙ МАРКОВ,ЧЕ ТОЙ ПРИЗНАВА САМО ИМЕТО БЪЛГАРИН !!! НО ИМЕННО УНИКАЛНОСТА НА БЪЛГАРСКИЯ РОД,ВОДИ СЪС СЕБЕ СИ УНИКАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРИН Е И РУСОФИЛ!!! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО И ТО СЕ СПОДЕЛЯ ОТ 80 ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРИТЕ !!! ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА НЕНУЖНИ МЕТАФОРИ,ХИПЕРБОЛИ,БАСНИ ,ПРИТЧИ…….ВЪОБЩЕ НЕЩА ЗА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО РАЗИДИНЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ !!!

Максим Гановaйдееее и тоя човечец изперка

Ivailo Dimitrovг-н Марков, от писане на постове по фейсбука и от обикаляне по тв студиата остава ли ви време да се занимавате с нещо по стойностно…🙂

(Редакцията няма намеса в дискусията, само я отразява. News Front дори не е поправил правописните грешки на г-н Марков).

Тагове: ; ; ; ;