Из профила на громителя на комунизма, Путин и «Нощните вълци» Асен Генов

 

Нещо, тясно свързано с пропагандната акция на Кремъл, помпозно наречена мото поход за славянско единство, е побоят на паравоенни групировки, обучавани и включващи в състава си руски граждани над двама българи.

 

Информацията, с която разполагам е, че биячите са освободени и са били в отлични отношения с местната полиция. Дори повече – някои от биячите са се легитимирали пред полицията с документи за временно пребиваване, издадени на руски граждани.

 

Единият от тях — Евгений Щеголихин, след освобождаването му си прави усмихнати селфита пред управлението на полицията. Самата акция (походът) няма данни да е била съгласувана с българските институции.

 

Това, което казвам е, че поне две институции – ДАНС и МВР, вместо да «наблюдават от доста време» Вълците, трябва да действат. Ако не могат да четат медии — да си наемат четци, белким разберат що за организация са те.

 

Само едно от нещата, свързани с Вълците е, че зоват за възстановяване на СССР, чрез обединение на народите от бившия комунистически съюз.

 

В контекста на великоруските доктрини за «Русский мир» и «Цивилизация Россия», апетитите към пост-съветските носталгични среди в бившия соц-лагер са напълно обясними, а дейността им — опасна за националната сигурност по линия на бившия СССР и неговите нереформирани служби — КГБ, ГРУ и подобни.

 

Най-малкото, което трябва да последва след последните 2 дни в Бургас и София са разследване и екстрадиции, разбира се, отчитайки се пред цялото общество.

Борисов, Георгиев, Бъчварова — най-вече на вас говоря».

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;