Волен Сидеров използва своето наказанието две години пробация, с което днес бе осъден от Софийски градски съд, за да се обърне с призив към медиите да уведомят Европейската комисия за случилото се в съдебната зала и да поискат, заради това, че вече има осъден депутат, да падне евронаблюдението.

 

«Да отправите едно послание в Брюксел, че вече има осъден политик в България и по този начин България вече не е същата, всички забележки  на Еврокомисията би трябвало да отпаднат, от тук нататък  да се приеме, че съдебната система е реформирана , корупцията е овладяна, престъпността ликвидирана, даже можете да кажете, че Мито Очите вече не се казва Митьо Очите, а Митьо очилата примерно.

 

Като ответен жест Брюксел би могъл да опрости дълга на България от 16 милиарда, да отпусне парите, които сега са спрени по някои програми, да добави безвъзмездно още такава сума в евро, да не дава само на Турция».

 

Две години пробация е общото наказание, което Софийският градски съд определи на лидера на Атака Волен Сидеров след  петте му присъди за хулиганство.   Вместо коментар за размера на наказанието си, Сидеров призова медиите=

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;