На снимката виждате български полица, който се снима с представител на «Нощните вълци» пред храм «Александър Невски».

Този полицай заслужава похвала=

 

Но: Според Протестна мрежа, това е било недопустимо, защото в същото време «симпатизантите на «Нощните вълци» бият с ритници, бухалки и електрошокови палки български граждани».

От своя страна полицията твърди, че по време на посрещането на «Нощните вълци» в София сред техните посрещачи НЕ са намерени нито бухалки, нито електрошокови палки…

От своя страна привърженици на руските рокери пишат следното във Фейсбук:

 

Lyubomir Tsekov — «асен генов (нарочно с малки букви, щото не заслужава уважение) нали щеше да хвърля камъни по мотористите?! А пък то кво стана — цял ден нищо не се чу за него.. Язък за ония хорица в Бургас дето му се вързаха на простотиите, та ги ошамариха. Трябваше него да ошамарят за да му дойде акъла, ама уви…Не, че нещо, ама звучиш като сектант.
помисли върху това.
освен това не ме интересува къде е бил, а защо не е направил нещо, което афишираше наляво и надясно

 

Ivan Ivanov Малко куцука геройството и поборничеството явно…А в София и камънье нямало,а само павета.Но пък виртуално как яко громи,не прощава,малей,страх…»

 

Stanislav Harizanov Какво сте захапали човека?! Не ви е срам! Душевен катарзис преживява, вярата си сменя… Вчера, чувам, дори на църква ходил…»

 

Bozhidar Kadiyski Абе протестна мрежа, що не ходите в село Мечка — плевенско, протестирайте там, защото в същото село ежедневно се потъпкват ервопейски и човешки права…..

 

Милена Христозова И аз това се питам защо не ходят в Мечка,но после си отговарям че не ходят защото там няма да им платят

 

.Hristina Tihcheva Проблемът създадохте вие, десетина души, които си бяхте позволили да окупирате входа на църквата и да провокирате безредици. Десетките полицаи, които пазеха, са заради вас, не заради симпатизантите. Преди това никой не ги знаеше и не се интересуваше от тези хора.Не е имало ритници, палки или бухалки. Минавах от там и видях.

 

Pastir Bahur Достойно е да се събереш с другите «протестъри», да направите един протест, после да влезете с камери, викове, бутаници и да запушите входа на Храма. «Демократично» нали, «да не влизат лошите, те нямат права». Накрая да се самообявите за «патриоти», да нарочите другите за «червени боклуци» и с усмивка на уста да легнете да заспите. Ето това е достойно ! Пък кой Ви плаща, кой не плаща, тва всеки с мозък над средното ниво го знае.

 

Генадий Неделчев Протестна мрежа са злобни съграждани, на издръжка на американското посолство и фондация Америка за България. Хора, които живеят на гърба на езика на омразата и осребряват отвратителното си русофобство и антибългарщина.

 

Vasil Kocev Смешни станахте от ПМ. И полицията симпатизира на рокерите. Не виждам проблем в демократична държава да се радваме на руски рокери, както вие на гей паради се радвате.Не виждам проблем да търсим сътрудничество с Русия, както вие с ЕС и САЩ- живеем в демокрация или се лъжа?

 

Ivan Stoikov Бежанците не ви ли притесняват че се занимавате с туристите ?

 

Emin Tahirov А с гейове и геици ако си прави снимка някое полицайче , сигурно е върха на морала, а, Асане Генов, гювендийо ниедна?!

 

Stoycho Kostadinov Ако бяха брадати сирийци щяхте да ги благославяте, овце такива!

 

Kostadin Marinov Аман от курви на сащ и цру

 

Kiril Mitkov Смешници сте всички от протестната мрежа

 

Добромира Николова А какво да кажем за полицая, който вчера ни отговори,че не е чувал комунистическите символи да са забранени в България. Въпросът ни беше дали не трябва да предприеме мерки във връзка с развяващото се червено знаме със сърп и чук.

Doroteya Kazandjieva
Doroteya Kazandjieva да!прокуратурата да се сезира!

Тагове: ; ; ; ; ;