Синът на Магърдич Халваджиян, реализиращ цяла поредица от развлекателни предавания във всички големи български телевизии, Бебо Халваджиян по повод пристигането на «Нощните вълци» в София.

Снимките и кратките текстове са от профила му във Фейсбук.

Следване · 1 юли край Sofia, Sofia City Province ·

Посрещам Нощните псета подобаващо.

Нина ЗахариеваКато си толкова голям мъжкар,що се криеш зад прозореца.Май не ти стиска да го показваш този жест на улицата.Е на това му се казва-жалка мижетурка.

Гаврил Гаврилов

Гаврил ГавриловВзе ми думите от устата.

Bebo Goofy Halvadjian
Bebo Goofy HalvadjianНе се крия зад нищо, стоя в храма и го пазя от «славяните»
Нина Захариева То от такива пазачи като тебе,криещи се зад големите църковни порти,България си е патила.Страшен хайдутин го раздаваш.Страхотен пример си за мъжество и патриотизъм.
 
Нина ЗахариеваПредлагам му ,когато реши пак да пази смело храма,не от прозореца,а от камбанарията да го направи.Ще бъде още по достойно.
Nina Zaimova Нина Захариева, не от Бебо, а от такива като вас, дето искат да посрещнат тия диваци като освободители, страната ни е в такова положение. Видях как им се кефите и се радвате на «освободителите». Срам! Момчето не се крие, а защитава. Ама как да го разберете?!
Нина Захариева Ами не разбирам и аз ,КАК толкова смели като вас 5 века си кротуваха и чакаха тия диваци да им подарят свободата.
Todor Plamenov Нина Захариева,тия с моторите не са подарявали или давали никому нищо за да будят уважение и симпатии.
Каква е връзката на тези «рокери» с Руско-Турската война?Как обединиха славянските народи,след като това беше основната цел на мото прехода им?
Irena Georgieva Абе, какво ви става на вас? 8 руски рокери са тръгнали на обиколка . Вие говорите за Сталин, Сибир и Армагедон. Каква е тая истерия, да не би руската армия да е скрита из багажа им. Вие направихте такава драма, толкова се изписа и изговори. Ако не им обръщахте внимание, никой нямаше и да разбере. Явно голям страх ни тресе от Русия.
Dinko Dinev Хасан Генов може само с гейпарад да ги спре

Stanislav HarizanovИзключително достойна постъпка е да влезеш с политически мотиви по потник в православен храм и да показваш среден пръст през прозореца му! Особено, когато до теб е Кришнар, който отдавна се е отказал от православната религия. Гордея се, че ви има и, че не ви познавам 🙂

Lyudmil Krasimirov Dimitrov абе вие кога за последно сте влизали в църква просто да запалите свещ…за халваджян поне съм сигурен, че никога не го е правил, а генов е антихрист…така че вие осквернявате храма
Jenia GeorgievaЛюдмилчо, ние сме от тези, мойто момче, дето сме палили свещички в храма по времето когато това се наказваше с немалки последици. От майките и бащите на същите тези, дето сега се барате за набожни. Как тъй не ти хрумва да благодариш, че не допуснахме да осквернят храма поклонници на масовия убиец Сталин и на неговия продължител? Как не те заболява сърчицето за Рилския манастир, дето се готвят да го осквернят, там , дето витае духът на Покровителя на България?
Размекнати мозъци сте вие, с каша в главата си, направете нещо, погрижете се за себе си, че скоро съвкем ще ви се стопи тая каша в краниумите.

Lyudmil Krasimirov Dimitrov
Lyudmil Krasimirov DimitrovЖеня, аз самият съм ходил в църква преди 89г и никой нито ме е гонил, нито ме е наказвал….Но дори и в най-железните комунистически глави не се е родила идеята, която се роди във вашите. Да не допускате вярващи до храма. Това могат да измислят само фашисти.
Petar Petev вие нормални ли сте, какво е това знаме на нато??? шайка американски наемници, заради такива продажници като вас България е в такова състояние..
Emin Tahirov А ти, Иванчо , какъв го искаш? 300 души били… Голям праз! А цяла България — с РУСИЯ!
Lyudmil Krasimirov Dimitrov …но признавам, че шизофренията на протестърите надминава всички очаквания…90% от участвалите в окупирането на Александър Невски с едната ръка махат цветно флагче на гей парада, а с другата се преструват че палят свещи
Знамето на НАТО пред храм "Александър Невски"
Знамето на НАТО пред храм «Александър Невски»
Lyudmil Krasimirov Dimitrov да оправдаете подобно хулиганство като отваряне прозорците на църква и размахване на средни пръсти от там вече е върха на дебелокожието….да видим как ще реагира баща му, дали ще му набие 2 шамара както се полага защото го излага или ще защити лигавото си творение, предстои да видим…колкото до знамето, под това знаме е паднал фашизма, под него са се срещнали и съюзниците СССР, САЩ и Англия и то има място в история.

Pastir BahurГруба бездушни безродници блокират духовен храм. Хубаво е, че ги има на снимки (не че ги не знаем), за да може когато ги виждаме по улиците да ги сочим с пръст и да казваме на децата си да не бъдат като тях. Никой няма право и основание да блокира достъп до духовен храм, най-малкото хора на хранилка към държавния департамент защитаващи милициите от главорези в Сирия срещу законното правителство, гей паради, ислямската миграция и куп други гнусни опорки.

Помиярите дойдоха (за «Нощните вълци», бел.ред.)

Друг протестиращ пред "Александър Невски"
Друг протестиращ пред «Александър Невски»

Go home to your queen, блядове
‪#‎НощниВълциВън‬

Всички снимки са от профила на Бебо Халваджиян във ФБ
Всички снимки са от профила на Бебо Халваджиян във ФБ

Помните ли «зелените човечета» по време на украинската революция? Паравоенните милиции, убиващи украински граждани в името на Майка Россия?
Е, те са сред нас.
Днес са използвали електрошок и са били моите приятели и съмишленици Ivan Panchev и Ivo Doshev, утре може да взривят някоя църква.
А прокуратурата? Тя реагира светкавично и вече повдигна обвинения на… Иван и Иво.

Утре, 12:30 пред Александър Невски! Да посрещнем путинските бандити!

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;