Най-големите звезди на руската музика ЛЮБЭ получиха подкрепата на родината си за най-мащабния си концерт досега в България, който ще изнесат на 10 декември в Арена Армеец в София. Посланикът на страната Негово Превъзходителство г-н Юрий Николаевич Исаков обяви, че застава зад събитието, като то ще премине под потронажа на Посолството на Руската Федерация в Република България.

 

“Убеден съм, че изпълнението на този забележителен ансамбъл, който е обичан както в Русия, така и в България, ще достави истинско удоволствие на публиката, ще й позволи по-дълбоко да се запознае с един от най-значимите колективи от съвременната руска музикална сцена, а също така като цяло ще стане запомнящо се мероприятие в културния живот на града”, заяви Н.П. Исаков.

 

Вече над 25 години ЛЮБЭ радва меломаните от цял свят с песни, в които хармонично са смесени елементи от рок, блус, руска фолклорна и военна музика. Идеята за създаването на групата е на продуцента и композитор Игор Матвиенко. В края на 80-те той написва музиката за дебютните песни по стихове на Александър Шаганов и Михаил Андреев.

 

На 10 декември тази година най-великата руска група ще изнесе най-мащабния си и грандиозен концерт пред родната аудитория в Арена Армеец. Меломаните ще чуят на живо всички най-големи техни хитове — “Давай За”, “Комбат”, “Солдат”, “Там за туманами”, “Песня о звёздах”, “Позови Меня Тихо По Имени” и много други култови композиции.

Грандиозният “THE BEST OF” концерт на ЛЮБЭ е на 10 декември в Арена Армеец в София.

Тагове: ; ; ; ; ;