Легализирайки еднополовите бракове, САЩ навличат върху себе си “гнева Божий”, чака ги “небесната карма”, сигурен е американският проповедник Уилям Тепли, наричащ се “Трети Орел на Апокалипсиса”. Той смята, че Господният инструмент ще бъде Русия, която е срещу еднополовите бракове.

 

Русия ще унищожи САЩ, а това ще бъде “небесната карма”, защото американският Върховен съд легализира еднополивите бракове. Така смята “Третият Орел на Апокалипсиса” и “Съпророк на Края на Света” Уилям Тепли.

 

Той нарича еднополовите бракове “абсурден евфемизъм”, “содомитски грях” и твърди, че това е едно от пророчествата за Края на Света, цитирайки Евангелието от Лука и Откровението на Йоан Богослов. В строфите за разрушаването на Содом и за Вавилонската блудница, Тепли вижда бъдещето на САЩ, които легализираха гей-браковете, предизвиквайки с това гнева Божий.

 

Американецът отбелязва, че Вавилонската блудница е унищожена от “червения звяр”.

 

“Кой е този червен звяр? В настоящия Край на Света – това е Съветският съюз, Русия…Бог ни дава ясно да разберем, че той ще разруши страната, която легализира еднополовите бракове, чрез държавата, която е против тях. Целият свят ще разбере защо Бог ще накаже Америка”, – твърди Третият Орел на Апокалипсиса.

 

По такъв начин, разрушаването на САЩ от Владимир Путин, “последният цар на земята”, е предначертано от Библията.

 

“Решението на Върховния съд може да ощастливява някои, но то ще навлече върху всички нас гнева на Всемогъщия Бог”, – сигурен е Тепли.

Петя Паликрушева

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;