Коментар на М. Атанасова по повод реакцията на някои българи срещу посещението на «Нощните вълци» в България.

 

„Публикувам статус на Валя Ушева от Фейсбук. Не познавам госпожата, но от статусите й ме побиват ледени тръпки.  Смятам, че текстът трябва да бъде публикуван, защото това, според мен, не е просто лично мнение, на което всеки има право, а симптом на надигащия глава кафяво-ултрасин фашизъм, който само е заменил идеята за великата арийска нация, с амбицията да превърне личната омраза на своята прослойка в конституция и норма. Който не мрази Путин и руснаците, е червен! На бесилото, в Белене, да бъде пребит с камъни! Такива послания разчетох в думите на госпожата, която някога /ако се вярва на коментари  в нета/ е била тачен социалистически журналист-мушморок, много добре приет от партийната номенклатура, с първи съпруг- агент-доносник на ДС, явно също мушморок.

 

Страх ме от такива хора, ужасява ме мисълта, че един ден може да управляват държавата! Четете и възпитавайте децата си, да знаят младите, че от протест до протест има разлика. Да знаят, че такъв език използват хора с ментални проблеми и вероятно с много мръсно минало /иначе откъде ще знае за размера на мъжкото достойнство на цяла една нация?!/, и не трябва да им подражават, ако искат да опазят душата и езика си чисти”.

 

Постът на Валя Ушева, цитиран от М. Атанасова:

 

Валя Ушева се чувства разтревожена.

Да си призная днес изпаднах в духовен стрес. Събудих се с песента на нибелунгите и предчувствие за величествен Марш на мира, всемирно православие в битка със злия дух на разрушението. От сутрешните блокове ни дума за смелите воини на Путина, само Хекимян беше започнал да меси козунаците. Така казваше баба ми : » да знаиш чедо, щом българите чуят думата победител и започват да месят козунаци». После ги видях. На снимка и в клипове.

 

Мръсни, неощавени, с бирени кореми , някакви превтасали снощни бичмета, облечени с кожи като Зина- жената воин. Мъкнеха хоругви с нескопосан сито печат, или знамена, а пред тях смарангьосано попче ги миросваше за дребни копейки.

 

Жалка палячовска група платени терористи, в която най-жалки бяха местните проскубани, изпаднали плескударки, намерили своята социална ниша от безпросветност и примитивно патриотарство. Обяснението може да се търси само при Фроид. Силно комплексирани хора от малкия размер на някои атрибути /мозък, памет, член и т.н./, които намират заместител в мотори, джипове, пистолети, пури, ловуване, патриотични школи, войнски съюзи и преклонение пред уродливи диктатори..

 

Честно казано очаквах Вагнер. А то излезе хисарския поп. Като модерният руски танк Т-14 «Армата», който трябваше да смае света, но се скапа на репетицията за парада в Москва. Путинови стандарти. Но ми е тревожно. И става все по-тревожно. Премиерът е страхливец и въртиопашка. Бутафорен «мъжкар». Тревожно е…… 12.30ч, в петък пред «Ал. Невски».

 

 

Има само едно обяснение , защо няма терористични атентати в Русия. Защото там е логистичния център.


Редакцията не е правила никаква редакционна намеса.

News Front публикува това, за да ви информира за падението на част от сънародниците ни.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ;