Гей парад в деня на Задушница е, не само неприемливо, това е богохулство, обяви пред Nbox Отец Силвестър.

 

„Задушница е денят, в който ние почитаме починалите. За нас това е свят ден, защото уважението към умрелите в православната вяра е много силно застъпено“, категоричен е той.

 

Според него, правейки на този ден парад на разгул, разврат и содомитство всъщност те се гаврят с нашите покойници, гаврят се с вярата.

 

„Те са безцеремонни хора, показвали са го много пъти и по много начини. Ако в содомитите в един момент попадне властта, ще настане един сериозен тоталитарен строй“, добави той.

 

 

Отецът е категоричен, че християнството отхвърля хомосексуалността като начин на живот и като избор.

 

В Стария Завет пише, че човек, който си легне с мъж като с жена, трябва да бъде убиван на място.

 

В Новия Завет, понеже Законът на любовта, който два Христос отхвърля убийството и саморазправата като начин на поведение, предписанията, които се дават са свързани предимно с това да се махне нечестивеца измежду нас.

 

Да се отхвърли този, който върши зло.

 

Според православието хомосексуализмът е смъртен грях, содомитство.

 

Нещо, което няма да им се размине по никакъв начин, добави свещеникът.

 

Те изпитват див ужас от това, че непрекъснато споменавам в контекста на содомитството смъртта.

 

Смъртта обаче е алтернативата им.

 

Те това ще наследят. За да не умрат в греховете си, трябва да се разкаят.

 

Те обаче не само не се разкайват, но и озверяват и започват да проявяват своя типично тоталитарен подход към хората, които не споделят техния начин на мислене и на живот, коментира още Отец Силвестър.

 

По думите му гейовете изобщо не са толерантни към останалите хора, а в същото време реват, че не ги разбираме и техните права са били нарушени.

 

Това е пълно лицемерие.

 

Историята на содомитството показва, че след като диагнозата хомосексуализъм отпада през 50-те години от списъка с психични заболявания на Американската психиатрична асоциация, оттам нататък започва едно лобиране в три насоки- содомитство, педофилия и унищожаване на семейството като социална единица.

 

Това са им политическите желания, каза още той. / nbox.bg

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;