Възможно ли е представители на Третия райх, първи да летят в космоса? Кой им помогна да развият технологията на клониране, за да измислят нови самолети за създаване на мистериозни плазмени пушки?

Нова Швабия, на база 211, търсенето

Има много легенди и предания, повечето от които датират от немски Трети райх

 

Някои от версиите са много екзотични и привидно лишена от здрав разум, въпреки че съдържат препратки към някои от документите и спомените на специалните служби. И все пакте заслужават внимание, дори и като примери за военна митологията на ХХ век.

 

«Фюрерът стигал ли е до Антарктида»

 

В интернет можете да намерите линкове към секретен доклад на полковник WH Heymliha, бивш шеф на разузнаването на САЩ в Берлин, който постановява, че «не съществува доказателство на теорията за самоубийството на Хитлер». Затова любителите на исторически усещания стигат до заключението, че Хитлер е успял да избяга възмездието. Това становище се засилва от публикацията на чилийското списание «Зиг-Заг» на 16 януари 1948 г., от което следва, че на 30 април, 1945 г. капитан Петър Baumgart Луфтвафе излита със самолета си от Германия до Норвегия. От един от фиордите на тази северна страна Хитлер, придружен от няколко лица, се отправи за Антарктида. Някои от жителите на Великденските острови още не са забравили странните нощни посещения на подводниците през есента на 1945.

 

Докладва се за създаването от нацистите в Антарктика на някаква «база 211″ и дори на цял подземен град, наречен «Нов Берлин», населението достига близо два милиона души. Основният поминък на жителите на подземния свят е генното инженерство и космически полет. В подкрепа на тази хипотеза журналистите се отнасят многобройни наблюдения на НЛО в Южния полюс. През 1976 г. японски учени с помощта на найново радарно оборудване твърди, че са намерени деветнадесет милиона обекти от космоса, които стигнали до Антарктика и в областта на ледения континент изведнъж изчезнали от екрана на радара.

 

«Аз съм уверен за бъдещето. «Оръжия за отмъщение«, които имам, променят положението в полза на Третия райх. «
Адолф Хитлер, 24 февруари, 1945.

 


Всички публикации на тази тема изглежда като мит. Но в същото време знаем, че в предвоенните години нацистите манията им по древните цивилизации е налице, те се интересуват и от Антарктида, а през 1938-1939 извършени две експедиции до континента. Нацистите стигат и до Антарктида.

 

Територията е наречена Нова Швабия и е обявена за част от бъдещия Хилядолетен райх.

 

След експедицията капитан Ritscher Гьоринг съобщава:

 

«На всеки 25 километра самолети поставяха флагчета. Покрита площ е около 8,600 милиона квадратни метра. От тях 350 хиляди квадратни метра са заснети».

 

Знаем също, че през 1943 г., адмирал Карл Дьониц пусна загадъчна фраза:

 

«Германският подводен флот е горд да бъде в другия край на света, там е създадена непревземаема крепост за Фюрера».

 

Има някои косвени доказателства за хипотезата, че от 1938 до 1943-тия нацистите създават в Антарктика няколко населени места.  За транспортиране на стоки използвани най-вече подводници от комплекс «фюрер Конвой» (35 подводници). Според историците, в самия край на войната в пристанището на Кил тези подводници били натоварени с контейнери с различни стоки. Подводниците били натоварени и с пътници, чиито лица били скрити зад хирургически маски.

 

Германски експерти смятат, че в съответствие с теорията за «Кухата Земя», в Антарктида са огромни подземни кухини — оазис с топъл въздух. Германските подводничари, които изучавали Антарктида, се доверили на твърденията на някои западни тайни учени от Третия райх, защото, ако те успеели да намерят подземни пещери, които те наричали ​​»рай», то световната победи им била вързана в кърпа.

 

След личната заповед на Хитлер от 1943 г. започнало изграждането на две подземни бази, а през 1942 г. до Нова Швабия започнало транспортирането на  жители, главно  учени и специалисти «Ananerbe» — научен център SS само «абсолютни арийци» и членове на нацистката партия. 

 

«Дискове нападнаха Адмирал Бърд«

 

През януари 1947 г., според някои изследователи Архив САЩ, военноморските сили на САЩ започват операция «висок скок», маскирана като нормална изследователска експедиция. Към бреговете на Антарктида тръгва военноморска ескадрила самолети и 13 други бойни кораби.  Но скоро след пристигането на Земята Кралица Мод адмирал Ричард Бърд, който е командвал ескадрилата, изведнъж получи заповед от Вашингтон да отмени тази операция и да се върне обратно.

 

Една година по-късно  списание «Brizant» публикува шокиращи подробности за операцията. Твърди се, че американците са нападнати от въздуха и за изгубили един кораб и четири бойни самолета. Списанието пише, че «нещо е излизало от водата» и американците били нападани от «летящи дискове», причинявайки психични разстройства на хората от експедицията.

 

Списанието е откъс от доклада на ръководителя на операцията адмирал R. Бърд. Той твърди на тайно заседание на специалната комисия, която разследва инцидента:

 

 «САЩ трябва да вземат предпазни мерки срещу вражески бойци, които извършват отклонения от полярните регион. В случай на нова война Америка може да бъде обект на атаки  fjвраг, който има способността да лети от единия полюс до другия с невероятна скорост! «

 

«Германският подводен флот е горд да бъде в другия край на света в създадената непревземаема крепост за Фюрера».

Адмирал Карл Луцифер, 1943.

 

В допълнение на тази версия следва да се добави, че дори и през 1980 г., една от западните разузнавателни служби е заловила поверително писмо до вече споменатия Schaeffer до друг бивш германски подводничар Бернхард. Там пише следното:

 

 «Скъпи Уили, аз мисля, че не трябва да публикуваме ръкописа за« U-530 «.

 

И трите лодки («U-977», «U-530″ и «U-465»), които са участвали в операцията, сега спят спокойно в дъното на Атлантическия океан. Може би е по-добре да ги оставим там? Помислете за това, стари приятелю! … Ще положим клетва за пазене на тайна, не сме направил нищо нередно, само се борихме за любимата ни Германия и нейното оцеляване. Моля, помислете отново. Какво ще получите, когато ви казват истината за нашата мисия? И кой ще страда  от вашите откровения? Помислете за това! .. «.

 

«Нацистите търсят уран»

 

Сред  оцелелите от SS ветерани след войната се говори за двудневната среща през 1944 г. в Страсбург, в  хотел «Mezorunzh», където тайно се събрали група високопоставени служители на Imperial сигурност Service (SD), начело с Ернст Калтенбрунер. Разработен е план за от бягство в Южна Америка. От август 1944 г. стартира тайна мрежа, наречена «Gateway». Нейните тайни пътеки в страните от Латинска Америка показват, че не само видни нацисти и СС офицери и SD бягат там, но водещи учени и инженери.

 

Химлер и Калтенбрунер Tsirays 1941

Полковник в оставка от САЩ Wendelle C. Stevensз заяви:

 

«Нашето проучване от края на войната показва, че германците строят осем много големи товарни подводници, те бяха започнати, завършена и след това изчезнаха. Понастоящем нямаме представа къде са отишли. Те не са на дъното на океана, не са в нито едно пристанище, което ние познаваме. Това е мистерия, но спомнете си големите немски подводници и антарктическия лед около тях, които показаха в онзи документален филм».

 

«САЩ трябва да вземат предпазни мерки срещу вражески бойци от полярните региони».
Адмирал Ричард Бърд, 1947.

 

 «Ние имаме лична информация — пише бивш американското разузнаване офицер, че някои от изследванията са се преместили в едно място, наречено Нова Швабия … Може би там има големи подводници товари. Ние вярваме, че в Антарктида са били транспортирани учени, уреди и средства за разработване на «диск».

 

 

 

Тагове: ; ; ; ;