С наближаването на срещата на върха на НАТО  8-9 юли в Полша, всички американски структури са пуснати в пълен ход за информационна подготовка на почвата. От Вашингтон са в истински ужас и паника от обратния ефект на антируската пропаганда, тъй като колкото повече се стараят да внушат на света образа на Русия като агресор, все повече хора започват сами да виждат истината и да подкрепят Русия.

 

 

Русия печели доверието и подкрепата на все повече държави и симпатиите на хората живеещи в тях, защото с действията си и борбата й с тероризма, е единствената държава в света днес, която се опитва да предотврати войната, да спре глобалната заплаха от тероризма, и нарича нещата с истинските им имена. Реториката на НАТО и ЕС изгубиха вече смисъл за публиката- защото хората се измориха да са публика, и зомбирането вече не работи.

 

 

Сега ставаме свидетели на общоевропейска протестна вълна и събуждането на Европа, която все по-смело, и все по-често открито заявява от различни държави, че не иска повече да е играчка в ръцете на Вашингтон.

 

 

 

 

10

 

8

 

 

1

 

 

4

 

 

 

 

Европа започна сама да разбива на пух и прах  митовете на САЩ, казвайки все по-често, че не иска да поддържа санкциите срещу Русия, че е време Крим да бъде признат за руски, след като кримчани са изразили волята си на демократично проведен референдум, и че санкциите, които са наложени под диктовка на Вашингтон, само ослабват икономиките на страните в Европа, правейки ги още по-слаби. 

 

 

 

 

 

 

След подписването на сделката с Турция, недоволството на европейските страни ескалира- проведоха се масови протести по цяла Европа- България, Чехия, Словакия, Румъния, Молдова, Унгария, Франция, Италия, Австрия, Германия, Сърбия, Черна Гора. Срещу ислямизацията и заплахата от тероризма, срещу политиката на Ангела Меркел, срещу общата европейска политика, която планомерно и методично превръща стария континент в огнище на радикален ислям.

 

 

 

11

 

 

Докато антинатовските протести във България се мълчаха повече от година, а българския народ не спираше да се бори с опитите за подмяна на историята, понятията, и опитът страната ни да бъде заставена срещу Русия, хората все по-ясно започнаха да разбират какво се случва, слушайки възмутено речите на Росен Плевнелиев, разбирайки, че шансът на България, е да си спомни своето минало, герои и история- за да не бъде манипулирана повече в чужди спектакли.

Докато от телевизора се чуваха пронатовски изказвания, народът се обедини с различни прояви за да покаже своето уважение към Русия.

 

 

Когато в Черна Гора избухнаха протестите през октомври и хиляди черногорци месеци наред излизаха на площадите за да ги видят и чуят с викове » Никога в НАТО- убийци», а премиерът Мило Джуканович все пак подписа протокол за присъединяване на страната въпреки волята на народа, светът видя двойните стандарти- как властта и народа, говорят на различни езици. И че трябва да избере- да приема лъжите на НАТО, САЩ и Турция, или да се осмели да казва истината и какво мисли.

 

Процесът на събуждане постепенно обхвана Европа- Италия в няколко региона внесе резолюзия за отмяна на санкциите, последвана от Франция. Успехите на Русия в Сирия, предизвикаха уважение и подкрепа. И това много обърка плановете на Вашингтон. Изплашени от това, че вече никой не им вярва, явно чувствайки събуждането на народите, преди срещата на върха на НАТО в Полша, структурите на ЦРУ започнаха масирана антируска пропаганда кампания. Самата Виктория Нюланд заяви, че е необходимо отделянето на още средства от бюджета, за борба с така наречената руска пропаганда, особено в Евроопа и за Балканския регион.

 

 

 

 

Високопоставен източник от администрацията на американското посолство в България, разказа за постъпила крупна сума пари, които трябва да бъдат разпределени през НПО, частни лица, медийни групи, за провеждане на мощна антируска кампания у нас, в най- кратки срокове, за да покажат България като «лоялен» евроатлантически член. Е явно средствата са получени и работата е започнала. 

Няколко НПО застават като организатори на това събитие под наслов «ДА на България в ЕС и НАТО и НЕ на настъплението на Кремълската пета колона!»

 

в събитието като съорганизатори са посочени:

Съорганизатори:
Движение Обществен натиск
Съюз на офицерите от резерва «Атлантик»
Обединени Реформатори
Граждански Конвент

 

 

 

Които призовават българския народ да излезе и да се обясни в любов на НАТО, а всички които са срещу НАТО да бъдат обявени за национални предатели. Как ви се струва това?

 

 

 

 

23

 

 

 

 

20

 

 

 

 

 

Очаквайте подробности по темата и журналистическо разследване.

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

 

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;