Президентът на Русия Владимир Путин е “доминираща фигура на световната сцена”, заяви Меган Маккейн, дъщеря на американския сенатор Джон Маккейн.

 

“Днес Путин е доминираща фигура на световната сцена. В сравнение с президента Обама, а дори с Джими Картър той изглежда като Наполеон Бонапарт”, – каза Маккейн.

 

Тя заяви също, че Барак Обама няма лидерски качества за справяне с проблемите, пред които стоят САЩ в резултат на кризата в Близкия Изток, съобщи Fox News.

 

Дъщерята на сенатор Джон Маккейн акцентира, че руският президент действа, а САЩ и Обама реагират само в отговор на неговите действия, а това е доказателство за лидерството на Путин.

 

 

Самият Джон Маккейн е един от най-яростните критици на Обама, но и на Владимир Путин. Сенаторът е привърженик на идеята за тотална конфронтация с Русия. Според него, руските удари в Сирия свидетелства за липсата на лидерство от страна на САЩ.

Меган Маккейн Джон Маккейн g

 

 

 

 

 

 

 

Меган Маккейн е родена през 1984 година от брака на Джон Маккейн със Синди Лу Хенсли, дъщеря на крупния бизнесмен Джеймс Уилис Хенсли.

 

Меган е едно от четирите деца на сенатора, детството си прекарва във Феникс, щата Аризона.

 

Меган открито изказва предпочитанията си във всички сфери от живота. Тя обича пънк-рока, не разбира много от икономика, ратува за опазване на околната среда, подкрепя еднополовите бракове и е против абортите.

Петя Паликрушева

Тагове: ; ; ; ; ; ; ;