Във Брюксел, в Европарламента се състоя конференция » Алтернатива съществува- без НАТО», на който участие взе черногорския обществен деятел, лидер на движението » Не на войната- не на НАТО», и главен редактор на портала
ИН4С Гойко Раичевич.

 

 

gojko-brisel-640x418

 

 

 

 

 

Раичевич разказа, че в страната му вече повече от четвърт век управлява една партия и един премиер- Мило Джуканович, който изпълнява команди идващи само от Брюксел и Вашингтон:

« Отначало той  разруши вековното единство между Сърбия и Черна Гора, Съюзна държава, призна псевдо-държавата Косово на окупираната територия на Сърбия, апосле  въведе санкции срещу братска Русия.»
А сега по думите на Раичевич, в завършителната фаза на изпълнението на задачи, следва- влизането на Черна Гора в НАТО.

 

 

 

 

????????????

 

« Не останаха наивници. НАТО е обкръжило Русия, не защото толкова я обича, а със същите цели, с които към границите й се е приближавал Хитлер. Но онези, които не са пропускали часовете по история в училище знаят, че неонацистите ще приключат така както предшествениците им»,- каза Раичевич.

 

 

 

Делегатите от Черна Гора призоваха чуждестранните участници в конференцията да повдигат в своите национални пар;аменти тезиса за недопустимостта от встъпването на Черна Гора в НАТО.

 

 

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;