СИРИЯ, 2016-наши дни ( а някъде там е война, и терористите убиват деца с финансовата помощ на САЩ) — Нюз Фронт България.

 

Живеем в необикновено време-исторически преломен момент за цивилизацията и цялото човечество. Докато почиваме от работа и задължения в социалните мрежи, поствайки, закуски, обяди, и снимки от морето, ние сме свикнали, почти, с от време на време прескачащите снимки на кадри запечатали ужасът от военните конфликти.

Всички знаем за това, че в Сирия тлее война- чуваме ежедневно по новините нещо откъслечно нали?Както и за Донбас..както и за местата, които не ни показват даже по телевизора.

 

 

Но на всякъде, лицето на войната е грозно, страшно и чудовищно, ужасно….в най- съвременния етап от човешкото развитие, когато милиони и милиарди долари се харчат за оръжия, някъде, в нашия свят, страдат невинни хора, плачат уплашени деца..и се пролива кръв. Истина е..и всеки от нас се досеща, защото знаем, че не всичко може да ни покажат по телевизията.

Но никога не трябва да привикваме с античовешкото, с ужаса, и да бъдем бездушни. Истината трябва да се говори и казва.

Нека Обама- президентът на САЩ, поглеждайки към спокойно спящите си деца, когато вечер ги целува за лека нощ, да прояви мъжество и да върне нобеловата награда за мир, защото ако неговите деца спят спокойно, то децата на Сирия са пожертвани като агнета.

 

 

 

 

7

 

 

 

8

 

 

9

 

 

 

Това е част от действителността в Сирия днес- 21 век, и нямаме право да бъдем спокойни и да се правим, че не знаем кой е виновен за този конфликт, защо умират невинни хора, жертвани в името на големи политичеки и икономически интереси, петрол, мръсно-кървави долари и борба за надмощие, продиктувана от болни амбиции. Ние не можем да се правим на лицемери, знаейки истината, знаейки, че зад това стоят милиони американски долари, че САЩ жертва децата, играейки си на война в чужди земи.

 

 

Неприлично ли ви звучи?

 

Много хора си задават въпроса, срещу кого воюват ВКС на Русия в Сирия? Добър въпрос. Русия се оказа единствената държава в света, която за пореден път, както по времето на фашизма, се изправи срещу злото на човешкото унищожение, днес това зло носи холиводско заглавие » ИДИЛ».

 

 

 

 

10

» ИДИЛ» , е проект създаден с помощта на американски специални служби и подразделения, като инструмент за всяване на страх, чрез използване на всички възможни методи за манипулация на човешкото съзнание, в това число и с разпространение на радикалния ислям.

 

» ИДИЛ»- американска машина за убиване и масово унищожение, създадена като зрелищен масов проект.

 

Представяме едно видео, което не се препоръчва за хора с лабилна психика и слаби сърца. Това не е кадтр от филм, това е жестоката действителност от живота на едно сирийско момиченце, живеещо днес в нашия ултрамега модерен век…едно дете което Обама не целува за лека нощ, едно дете, което познава писъкът на куршумите и свистеното на бомбите. Едно дете, което е съвестта за греховете на алчността, бездушието, фарисейщината и фалшивите приказки за интеграция, толерантност, ценности..едно дете истина от нашия свят.

 

Изгледайте това видео…. репортаж за сирийско момиченце заснет от военните кореспонденти на сирийската агенция АННА

 

 

 

 

Тероризмът заплашва целия свят, но най-много сега страдат децата на Сирия. Разпалената война от ръцете на Запада, гори и е реална- носейки истински жестока болка и страдания..и това се случва в наши дни, днес, и вчера..докато гледате телевизия, и четете този материал. В този момент това малко сирийско момиченце плаче..и не само то..много деца плачат от гнусните извратени игри.

 

Русия, единствено се изправи срещу злото на тероризма, за да спре този ужас, с което обърка жестоките планове на САЩ  и Турция, но за това по новините не говорят…а хората сами разбират…че войната е зло…а на децата и на човечеството ни трябва мир…

Целунете децата си тази вечер за лека нощ… и се молете злото да не почука и в нашата врата..

 

 

 

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;