Подписването на протокола за встъпване в НАТО, знаейки позицията на болшинството граждани на Черна Гора ( които настояват за миролюбива политика, основана на концепцията за неутралитет в противостоянието на блоковете)- е нелегитимно действие, което няма подкрепата на народната воля.

 

 

 

34

Марко Милачич, лидерът на » Движение за неутралитет» в Черна Гора

 

Става въпрос за антидемократична постъпка, противоречаща на волята  на болшинството граждани на Черна Гора, представляваща плод на договора между две партнорски недемократични елити- тези от НАТО, и в Брюксел, и нашите власти в Черна Гора. Този документ, както и всичко, което се отнася по въпроса за встъпването в НАТО, ще бъде преразгледано, когато в Черна Гора се появят демократични условия и се стигне до смяната на властта, несменяна в течение на 27 години.

 

 

 

Както става ясно от документите, които бяха обнародвани от » Движение за неутралитет», премиерът Мило Джуканович се опитва да вкара Черна Гора в НАТО, освен всичко останало, използвайки обикновена фалшификация, когато се стига до запитвания за подкрепата на гражданите относно плановете по встъпването в НАТО.

 

 

Властта на Черна Гора фабрикува факти, занижава процента на противниците по въпроса за встъпването на страната в НАТО с 11 единици.

 

 

Разбира се, че подписването на протокола за влизане в алианса няма нищо общо с » историческо решение», както се опитва да представи пропагандата на режима; това е поредната измама към гражданите на Черна Гора. Ако НАТО беше демократична организация, например, нямаше да влизат в преговори с Мило Джуканович, последния авторитарен европейски лидер, премиер, който си позволява да нарича, партньорите по парламент » идиоти», «кретени» и т.н.

 

Екслузивно за редакциите на News Front, коментар по темата за подписания протокол с НАТО, от лидера на «Движение за неутралитет» Марко Милачич- Черна Гора.

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;