България ще стане новата транзитна държава за бежанци от Близкия Изток, които се стрямят да попаднат в Западна Европа пише Bild позовавайки се на секретен доклад по борба с нелегалната миграция на федералното ведомство по наказателни дела, федералната разузнавателна служба на Германия и федералната полиция.

 

 

 

 

tz

 

 

Както се отбелязва, България е пълна с решимост да се бори с изменението на мигрантските маршрути и нелегалните превозвачи и каналджии, тъй като към насточщият момент котрола при влизането в страната не е достатъчен. Така, правителството има намерение да построи повече заграждения на границата с Турция и Гърция.

 

По-рано генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че има значително снижаване на количеството мигранти и бежанци пресичащи Егейско море от Турция в Европа. Но въпреки направените заявления, количеството бежанци не е намаляло, според доброволците, които патрулират границите ни заради повишената опасност от влизане на нелегални бежанци с неясни намерения.

 

Темата за доброволните патрули в BILD беше представена в много негативна светлина, в материал от 17 май, в който българските граждани и доброволци, са представени като бандити за това, че се грижат за сигурността и спокойствието ни. 

 

Редакцията ни получи опровержение по темата на немският материал, от структурите на доброволческите отряди, като за сега ще запазим анонимността на нашият източник, и само ще го цитираме.

 

 

 

 

« Клипа, който  са пуснали към материала няма нищо общо с интервюто което са взели и с тяхното посещение на българската граница е от съвсем друг случай и повод. И също така, заглавието на статията им също няма нищо общо с нас защото първо нашите момчета са обикновени граждани доброволци, а не бандити както те пишат, и освен това никога и никъде нито един от нас не е споменавал думата лов на мигранти за тези, които влизат незаконно в България, а само думите нашественици, престъпници незаконно и без визи влизащи тайно в България и ислямски главорези.

 

bild

 

( Заглавието в материала на BILD от 17 май: » Български бандити ловят бежанци»)

Освен това винаги сме казвали, че само служим и защитаваме народа си и го пазим от терористи. И че именно нашите патрули заедно с бедната и недостатъчно екипирана гранична полиция пазим и западна Европа и Германия от терористи, изнасилвачи и главорези. Който Турция съвършено целенасочено изпраща със хиляди и в момента към Западна Европа през разградените български граници»

 

 

 

 

Редно е да се замисли, какви са плановете на ЕС, Германия и Турция и какво място са отредили в тези планове на страната ни.

Освен това, в условията на глобална терористична заплаха и общия фон на нестабилност в Европа, можем ли да си позволим, хората, които поемат отговорността да се грижат за нашето спокойствие, изпълнявайки свой дълг към родината, при това доброволно и със собствени средства, да бъдат представяни като престъпници?

 

 

 

Станахме свидетели на осъществяването на операцията » Бумеранг», организирана от турската армия и спецслужби, чиято цел беше прехвърлянето на  милиони бежанци първо в Гърция, а после да бъдат разпределени за Германия, Франция, Австрия, Швеция, Белгия, Норвегия, Швейцария и Великобритания.

 

 

 

Към тези потоци под маската на бежанци се присъединяват и албански нелегали, организирани от косовската мафия и правителство, като по такъв начин Турция си осигурява  поток от допълнителни средства от ЕС ( до тук всички ние сме наясно, че Турция ще вземе 6 милиарда евро), освен това настоява за свалянето на визите за турски граждани, което би позволило на лица с турски паспорти да се движат свободно в европейското пространство, което увеличава риска от терористична опасност и разпространение на радикален ислям.

 

 

Турция шантажира Европа пред очите на цялата световна общественост, поставяйки своите условия, без да спазва поетите обезателства в скандалната сделка с ЕС.

 

 

 

Турските спецслужби са организирали прехвърлянето на бежанци ( така наречената операция » Бумеранг»- част от плана «Зелени Балкани», или » Зелен Диамант»)  с помощта на контабандисти на наркотици, използващи малки лодки и кораби, като освен това се печели и от каналджиите, които прехвърлят нелегално стремящите се към Западна Европа.

 

Изпълняването на операция » Бумеранг» би позволило на Турция да дестабилизира икономиките на Германия, Франция, Италия, Гърция и Англия, за да се превърне в «глобален играч» и основен фактор в Европа. Което и наблюдаваме в момента, тъй като недоволството срещу политиката на Меркел в Германия, а и не само става все по-осезаемо, а  турският президент Ердоган съсвем не крие амбициите си.

 

 

Въпросът е, в целият този план, до колко сигурни можем да се чувстваме ние, и какво ни готви Турция. Следва и да се замислим, защото западните медии яростно нападат българите, които доброволно пазят границите ни, като ги наричат престъпници.

Задавайте си тези въпроси и ни изпращайте всяка информация, която смятате за важна, включително снимки и видео.

Очаквайте журналистическо разследване по темата и нови факти.

 

 

 

Българска редакция News Front.

 

 

«

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;