Прокурорът на Крим Наталия Поклонская в навечерието на Деня на Победата направи клип по песента от филма «Офицери», той е публикуван в личния канал на прокурора на Крим в Youtube.

Идеята за създаването на клипа принадлежи на самата Поклонская се казва в описанието на видеото. В началото на клипа тя рецитира няколко стиха от стихотворение, посветено на Великата Отечествена война.
Заедно с Поклонская в клипа участват служители от прокуратурата на Крим, управлението на ФСБ в Крим и Севастопол, ветерани от Втората световна война, военни от Националната гвардия, творческия колектив «Малките прокурори» и студенти от Кримския юридически институт.
Снимките на клипа са направени в мемориалния комплекс, който е изграден на мястото на концлагера «Красный» около Симферопол и около паметника на моряците-десантчици около Евпатория.
За шест часа клипът има около 400 000 гледания.
Поклонская бе назначена за прокурор на Крим през март 2014 година, след обявяване на независимостта на Крим в резултат на референдума, проведен от жителите на полуострова, които пожелаха да са част от Русия.

Петя Паликрушева

Тагове: ; ; ; ; ; ;