7 май 2000 година, е знакова дата за президентството на Владимир Путин.Може би този ден е раждането на една нова епоха за Русия, и изгряването на най-ярката политическа звезда в световната политика.

Преди 16 години на 7 май 2000 година Владимир Владимирович Путин за първи път встъпва в длъжността президент на Русия.

След 4 години, на 7 май 2004, се състои инаугурацията на Путин за втория президентски срок. На 7 май 2012 година Владимир Путин встъпва в длъжност за трети път.

 

 

 

45

 

 

Нека си припомним думите на руския президент от този ден.

 

Инаугурация.

 

Председателят на Конституционния съд обявява встъпването в длъжност на новия президент на Русия- Владимир Путин

Владимир Путин: « Встъпвайки в длъжността президент на Руската Федерация, разбирам цялата си отговорност пред Родината. Нейните интереси, сигурност, благополучието на гражданите на страната винаги са били и ще останат за мен над всичко. Ще направя  всичко, за да оправдая доверието на милионите наши граждани
Считам за смисъл на целия си живот и за свой дълг да служа на Отечеството, на нашия народ, чиято подкрепа е вдъхновявала и е помагала за решаването на най-трудните и сложни задачи.

Ние искаме и ще живеем в демократична страна, в която всеки има свобода и простор за таланта и труда си. Ние искаме и ще живеем в успешна Русия, която уважават в света като надежден, открит и предсказуем партньор. Аз вярвам в силата на нашите общи цели и идеали, в силата на нашата решимост да преобразим страната, в силата на обединените действия на гражданите, в нашето общо стремление към свобода, правда и справедливост
Ние сме готови към предстоящите изпитания. Русия винаги е имала велика история и ще има не по-малко велико бъдеще. И ние ще работим с вяра в душите, с искрени, чисти помисли.

 


Честит празник Русия, честит празник Владимир Владимирович!

 

 

 

Българска редакция News Front.

Тагове: ; ; ; ; ; ; ; ;