Днес Плевню и Ненчев, опиянени от това, че са «Източния фланг» на НАТО ще правят парад — демонстрация на «военна мощ» срещу Русия.

 

Това предизвиква единствено бурен смях. Ето ги фактите:

 

Парадът ще премине по бул. «Цар Освободител», а главнокомандващия ще го приеме пред нозете на едноименния паметник на името на руския цар.

 

И всичко това ще се случи на 100 метра от най-големия православен храм в България. Последният носи името на великия руски княз «Александър Невски».

 

Уплахата ще се състой в изкарването на 80% от летателната ни техника, представляваща руска военна техника от 80-те години на миналия век.

 

Усещате ли гротеската? От това дори не можеш да се възмутиш, толкова е смешно :)))

И нещо сериозно за десерт:

 

Тия наши безродници как смятат, че след като си върнем властта и влезем отново в руската геополитическа орбита ще търпим паметника на американските летци, разрушили София и подобни символи.

 

Нека вдигат и паметник на Рейгън, от ден до пладне ще е.

 

Те «търпят» нашите символи цели 26 години, въпреки, че сме в НАТО, въпреки, че санкционираме Русия, въпреки, че Русия е припозната като основния противник на евроатлантическата цивилизация и тем подобни заклинания.

Как да не ги съжалиш, имайки цялата власт, подменяйки писмената история, същите майкопродавци не смеят да пипнат нито един от символите които им бодат очите всекидневно.

 

Спъват се в тях, заобикалят ги, мънкат пред децата си, но наистина будят съжаление в безсилието си. Нали си представяте терзанията, които ги измъчват.

 

Защото няма как да махнат символи, строени с цялата признателност от бащите и дедите ни! Те са знаели защо са ги въздигнали! Въздигнали са ги върху костите и са ги споили с кръвта на руските мужици, загинали за България.

 

Кръвта не се трие!

А техните паметничета ще ги измете народа на 5-ия ден след като върнем страната в спасителната руска геополитическа орбита! Дори да се намират не на територията на американското посолство, а на Луната!

Поздравявам именниците и всички православни българи с Гергьовден!

 

ЩЕ УБИЕМ ЗМЕЯ!

Нямайте съмнения в това!

Атанас Чалъков

Тагове: ; ; ; ; ;